ÇGD’den AKP’li Taş’a tepki Kadınlar sizin mezeniz değil!

GÜNDEM 25.08.2019 - 20:32, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

ÇGD’den AKP’li Taş’a tepki Kadınlar sizin mezeniz değil!

AKP Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’ın Büyükşehir Belediye Başkanı’nı eleştirmek için Ukraynalı kadınları aşağılamasına tepki gösteren ÇGD Akdeniz Şube Başkanı Engin Korkmaz, “kadınlar siyasi malzeme yapılacak meze değildir” açıklaması yaptı.

haberimizvar.net AKP Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’ın Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in Ukrayna ziyaretini, kadınları aşağılayarak haber yapan bir gazetenin kupürünü ‘Böcek’ten büyük (!) icraat’ notuyla paylaşmasına Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Akdeniz Şube Başkanı Engin Korkmaz tepki gösterdi. ‘HİÇBİR AHLAKA SIĞMAZ’ Korkmaz Taş’a şöyle tepki gösterdi: “Biz kadın cinayetleri ve tacizleri konuşurken AKP Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’ın, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in Ukrayna’nın Lviv kentine yaptığı ziyaret hakkında, ‘Orada nüfusun yüzde 85’i kadın. Böcek’in orada ne aradığını çok merak ediyoruz’ haberinin yer aldığı gazeteyi paylaşması ne siyasi ahlaka sığar, ne de insan ahlakına. Taş’a hatırlatmakta fayda var; kadınlar cinsel obje değildir, kadınlar siyasi malzeme yapılacak meze değildir. Ayrıca bir kentte kadın nüfusunun fazla olması Taş’ı neden rahatsız etti ki?”
AKP Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’ın Büyükşehir Belediye Başkanı’nı eleştirmek için Ukraynalı kadınları aşağılamasına tepki gösteren ÇGD Akdeniz Şube Başkanı Engin Korkmaz, “kadınlar siyasi malzeme yapılacak meze değildir” açıklaması yaptı.

haberimizvar.net AKP Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’ın Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in Ukrayna ziyaretini, kadınları aşağılayarak haber yapan bir gazetenin kupürünü ‘Böcek’ten büyük (!) icraat’ notuyla paylaşmasına Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Akdeniz Şube Başkanı Engin Korkmaz tepki gösterdi.

‘HİÇBİR AHLAKA SIĞMAZ’

Korkmaz Taş’a şöyle tepki gösterdi: “Biz kadın cinayetleri ve tacizleri konuşurken AKP Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’ın, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in Ukrayna’nın Lviv kentine yaptığı ziyaret hakkında, ‘Orada nüfusun yüzde 85’i kadın. Böcek’in orada ne aradığını çok merak ediyoruz’ haberinin yer aldığı gazeteyi paylaşması ne siyasi ahlaka sığar, ne de insan ahlakına. Taş’a hatırlatmakta fayda var; kadınlar cinsel obje değildir, kadınlar siyasi malzeme yapılacak meze değildir. Ayrıca bir kentte kadın nüfusunun fazla olması Taş’ı neden rahatsız etti ki?”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.