ÇGD’den Tütüncü’ye ziyaret

YEREL 29.11.2019 - 15:37, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

ÇGD’den Tütüncü’ye ziyaret

Çağdaş Gazeteciler Derneği Antalya Şubesi, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yle görüştükten sonra Gündem gazetesini ziyaret etti

haberimizvar.net-Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Antalya Şubesi,  Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü ardından Gündem gazetesini ziyaret etti.  Şube Başkanı  Engin Korkmaz, dernek üyeleri Vahide Yanık, Talip Yümsel, İdris Özyol ve Yaprak Özer’den oluşan ÇGD heyetinin ilk durağı Kepez Belediyesi oldu. Başkan Hakan Tütüncü ile makamında sohbet eden ÇGD’liler, Kepez Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi aldılar.   TÜTÜNCÜ’DEN ŞİİR OKUMA SÖZÜ Başkan Hakan Tütüncü, Sahaf Festivali, Antalya Kent Müzesi gibi projeleri daha da geliştireceğini söyledi. Önümüzdeki yıl derneğin kuruluşunun 25. yılını kutlayacaklarını belirten ÇGD Şube Başkanı Engin Korkmaz, “25. yıla özel bir program hazırlıyoruz. Sizi de aramızda görmek isteriz” dedi. Korkmaz, ayrıca Tütüncü’yü ÇGD lokali olarak hizmet veren Gazetecievi’ne davet etti.   İKİNCİ ZİYARET DE GÜNDEM’E Her iki davete de seve seve katılacağını belirten Tütüncü, Gazetecievi buluşmasında şiir okuma sözü verdi. ÇGD heyeti Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün ardından Gündem gazetesine nezaket ziyaretinde bulundu. Dernek yönetimini ile sohbet eden gazetenin İmtiyaz Sahibi Cem Çon, sorunların ortak olduğunu, çözüm için işbirliği yapılması gerektiğini söyledi. 
Çağdaş Gazeteciler Derneği Antalya Şubesi, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yle görüştükten sonra Gündem gazetesini ziyaret etti

haberimizvar.net-Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Antalya Şubesi,  Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü ardından Gündem gazetesini ziyaret etti.  Şube Başkanı  Engin Korkmaz, dernek üyeleri Vahide Yanık, Talip Yümsel, İdris Özyol ve Yaprak Özer’den oluşan ÇGD heyetinin ilk durağı Kepez Belediyesi oldu. Başkan Hakan Tütüncü ile makamında sohbet eden ÇGD’liler, Kepez Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

 

TÜTÜNCÜ’DEN ŞİİR OKUMA SÖZÜ

Başkan Hakan Tütüncü, Sahaf Festivali, Antalya Kent Müzesi gibi projeleri daha da geliştireceğini söyledi. Önümüzdeki yıl derneğin kuruluşunun 25. yılını kutlayacaklarını belirten ÇGD Şube Başkanı Engin Korkmaz, “25. yıla özel bir program hazırlıyoruz. Sizi de aramızda görmek isteriz” dedi. Korkmaz, ayrıca Tütüncü’yü ÇGD lokali olarak hizmet veren Gazetecievi’ne davet etti.

 

İKİNCİ ZİYARET DE GÜNDEM’E

Her iki davete de seve seve katılacağını belirten Tütüncü, Gazetecievi buluşmasında şiir okuma sözü verdi. ÇGD heyeti Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün ardından Gündem gazetesine nezaket ziyaretinde bulundu. Dernek yönetimini ile sohbet eden gazetenin İmtiyaz Sahibi Cem Çon, sorunların ortak olduğunu, çözüm için işbirliği yapılması gerektiğini söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.