CHP Demre’nin başkanı Caner oldu

SİYASET 03.01.2020 - 17:23, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

CHP Demre’nin başkanı Caner oldu

CHP Antalya ilçe kongreleri tüm hızıyla sürüyor. Bugün yapılan Demre İlçe Kongresi’ni Mete Hakan Caner’in listesi kazandı.

haberimizvar.net-CHP Demre İlçe Kongresi bugün yapıldı. İl Başkanı Ahmet Kumbul, Antalya Milletvekili Aydın Özer ve Cavit Arı, İl Başkan Adayı Nusret Bayar’ın da katıldığı kongrede mevcut ilçe başkanı Mustafa Caner aday olmadı. Demre CHP Gençlik Kolları eski Başkanı Mete Hakan Caner ilçe başkan adayı oldu.  Mete Hakan Caner’in listesi ile Nuri Kahya’nın listesi sandıkta yeni yönetim için yarıştı. Kongre sonunda Kahya 32 oy alırken, Caner 35 oyla başkan seçildi.  KUMBUL KONUŞTU Kongrede konuşan İl Başkanı Kumbul “Demre İlçe Kongremizi gerçekleştirdik. Öncelikle geçtiğimiz dönemde yerel ve genel seçimlerde , hem Demre’de hem de Antalya’nın 19 İlçesinde emek veren, katkı koyan tüm yöneticilerimize ve ilçe örgütlerimize teşekkür etmek istiyorum. Dikta rejimine doğru hızlı bir şekilde savrulan ve demokratik değerlerden her geçen gün uzaklaşan ülkemizde, CHP iktidarına duyulan ihtiyaç açıktır. İçinde bulunduğumuz dönemin bizlere yüklediği sorumluğun bilincindeyiz. İlk genel seçimde yeniden iktidar olacağımıza inancımız tamdır. Demokrasiye giden bu yolda yılmadan bıkmadan çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle seçilen arkadaşımıza ve yönetimine başarılar dilerim.” Dedi. BAYAR KONUŞTU Kongrede ayrıca İl Başkan Adayı Bayar da konuştu. Bayar, “İl başkanı örgütlerin ve parti emekçilerinin haklarının ve hukuklarının savunulduğu makamdır. İl başkanı CHP'nin kurumsal kimliğinin arkasından giden değil siyasetinin de en önünde gidendir. Ben bilmiyorum, bana bir şey söylemiyorlar, benim hiç bir şeyden haberim yok deme hakkı yoktur. İl Başkanı 3 5 kişiyle siyaset yapamaz. Örgütün tamamını kucaklamalı ve herkese eşit davranmalıdır.” diye konuştu. KONGRELERİ TAMAMLANAN İLÇELER CHP Kaş, Gazipaşa Korkuteli, Elmalı, Aksu, Kepez, Muratpaşa, Döşemealtı, Konyaaltı, Manavgat, Alanya ve bugün gerçekleşen Demre ilçe kongrelerini tamamlandı. Yarın (4 Ocak) Finike, Kumluca, 5 Ocak Pazar günü Kemer, 10 Ocak Cuma günü Gündoğmuş, İbradı; 11 Ocak Cumartesi günü Akseki,12 Ocak Pazar günü Serik kongreleri yapılacak.   
CHP Antalya ilçe kongreleri tüm hızıyla sürüyor. Bugün yapılan Demre İlçe Kongresi’ni Mete Hakan Caner’in listesi kazandı.

haberimizvar.net-CHP Demre İlçe Kongresi bugün yapıldı. İl Başkanı Ahmet Kumbul, Antalya Milletvekili Aydın Özer ve Cavit Arı, İl Başkan Adayı Nusret Bayar’ın da katıldığı kongrede mevcut ilçe başkanı Mustafa Caner aday olmadı. Demre CHP Gençlik Kolları eski Başkanı Mete Hakan Caner ilçe başkan adayı oldu.  Mete Hakan Caner’in listesi ile Nuri Kahya’nın listesi sandıkta yeni yönetim için yarıştı. Kongre sonunda Kahya 32 oy alırken, Caner 35 oyla başkan seçildi. 

KUMBUL KONUŞTU

Kongrede konuşan İl Başkanı Kumbul “Demre İlçe Kongremizi gerçekleştirdik. Öncelikle geçtiğimiz dönemde yerel ve genel seçimlerde , hem Demre’de hem de Antalya’nın 19 İlçesinde emek veren, katkı koyan tüm yöneticilerimize ve ilçe örgütlerimize teşekkür etmek istiyorum. Dikta rejimine doğru hızlı bir şekilde savrulan ve demokratik değerlerden her geçen gün uzaklaşan ülkemizde, CHP iktidarına duyulan ihtiyaç açıktır. İçinde bulunduğumuz dönemin bizlere yüklediği sorumluğun bilincindeyiz. İlk genel seçimde yeniden iktidar olacağımıza inancımız tamdır. Demokrasiye giden bu yolda yılmadan bıkmadan çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle seçilen arkadaşımıza ve yönetimine başarılar dilerim.” Dedi.
BAYAR KONUŞTU

Kongrede ayrıca İl Başkan Adayı Bayar da konuştu. Bayar, “İl başkanı örgütlerin ve parti emekçilerinin haklarının ve hukuklarının savunulduğu makamdır. İl başkanı CHP'nin kurumsal kimliğinin arkasından giden değil siyasetinin de en önünde gidendir. Ben bilmiyorum, bana bir şey söylemiyorlar, benim hiç bir şeyden haberim yok deme hakkı yoktur. İl Başkanı 3 5 kişiyle siyaset yapamaz. Örgütün tamamını kucaklamalı ve herkese eşit davranmalıdır.” diye konuştu.

KONGRELERİ TAMAMLANAN İLÇELER

CHP Kaş, Gazipaşa Korkuteli, Elmalı, Aksu, Kepez, Muratpaşa, Döşemealtı, Konyaaltı, Manavgat, Alanya ve bugün gerçekleşen Demre ilçe kongrelerini tamamlandı. Yarın (4 Ocak) Finike, Kumluca, 5 Ocak Pazar günü Kemer, 10 Ocak Cuma günü Gündoğmuş, İbradı; 11 Ocak Cumartesi günü Akseki,12 Ocak Pazar günü Serik kongreleri yapılacak. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.