CHP Finike'de delege seçimleri başladı

SİYASET 15.11.2019 - 13:21, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

CHP Finike'de delege seçimleri başladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Finike İlçe Başkanlığı delege seçimleri Turunçova ve Yeşilyurt mahalleleriyle başladı

haberimizvar.net Turunçova ve Yeşilyurt mahalleleriyle başlayan delege seçimleri için CHP Finike İlçe Başkanlığı parti binasında iki sandık kuruldu. Toplamda 106 delegenin belirleneceği seçim takvimine göre; 15 Kasım Turunçova, Yeşilyurt mahalleleri, 16 Kasım Finike Kum mahallesi, 17 Kasım kırsal mahalleler, 18 Kasım Hasyurt ve Sahilkent mahalleleri, 19 Kasım Yuvalı ile Saklısu mahallelerinde seçim yapılacak. Uzak mahalleler meydanlarda, merkeze yakın mahallelerde ise ilçe binasında kurulacak sandıklarda 08.00-17.00 saatleri arasında oy kullanılacak. İKİ İSİM YARIŞIYOR Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, sabah saatlerinde parti binasına giderek oyunu kullandı ve seçimlerin hayırlı olması dileğinde bulundu. CHP İlçe Başkanı Mustafa Ökten ise CHP ilçe kongre sürecinin başladığını, demokratik bir yarış için üyelerin seçime ilgi gösterdiğini kaydetti. İlçe kongresinin ise 4 Ocak 2020'de Finike Sinema Salonu'nda saat 15.00'te, yapılacağını belirten İlçe Başkanı Mustafa Ökten, seçim sürecinin ilçeye hayırlı olmasını diledi. Öte yandan, kongrede mevcut ilçe başkanı Mustafa Ökten'in yeniden aday olmayacağı ifade edilirken, ilçe başkanlığı için Aydın Arıcan ile Ömer Kurşunluoğlu'nun isimleri geçiyor.    
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Finike İlçe Başkanlığı delege seçimleri Turunçova ve Yeşilyurt mahalleleriyle başladı

haberimizvar.net Turunçova ve Yeşilyurt mahalleleriyle başlayan delege seçimleri için CHP Finike İlçe Başkanlığı parti binasında iki sandık kuruldu. Toplamda 106 delegenin belirleneceği seçim takvimine göre; 15 Kasım Turunçova, Yeşilyurt mahalleleri, 16 Kasım Finike Kum mahallesi, 17 Kasım kırsal mahalleler, 18 Kasım Hasyurt ve Sahilkent mahalleleri, 19 Kasım Yuvalı ile Saklısu mahallelerinde seçim yapılacak. Uzak mahalleler meydanlarda, merkeze yakın mahallelerde ise ilçe binasında kurulacak sandıklarda 08.00-17.00 saatleri arasında oy kullanılacak.

İKİ İSİM YARIŞIYOR

Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, sabah saatlerinde parti binasına giderek oyunu kullandı ve seçimlerin hayırlı olması dileğinde bulundu. CHP İlçe Başkanı Mustafa Ökten ise CHP ilçe kongre sürecinin başladığını, demokratik bir yarış için üyelerin seçime ilgi gösterdiğini kaydetti. İlçe kongresinin ise 4 Ocak 2020'de Finike Sinema Salonu'nda saat 15.00'te, yapılacağını belirten İlçe Başkanı Mustafa Ökten, seçim sürecinin ilçeye hayırlı olmasını diledi. Öte yandan, kongrede mevcut ilçe başkanı Mustafa Ökten'in yeniden aday olmayacağı ifade edilirken, ilçe başkanlığı için Aydın Arıcan ile Ömer Kurşunluoğlu'nun isimleri geçiyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.