CHP Gençlik’te istifa

YEREL 28.06.2021 - 14:37, Güncelleme: 28.06.2021 - 14:37
 

CHP Gençlik’te istifa

CHP Akseki Gençlik Kolları Başkanı Deniz Düğme, ‘bazı şeylerin doğru gitmediğini’ dile getirerek istifa etti.

haberimizvar.net-  CHP Akseki İlçe Gençlik Kolları Başkanı Deniz Düğme istifa etti. İstifa ettiğini sosyal medya hesabından duyuran Düğme, “2018’den beri severek ve mücadele ederek Cumhuriyet Halk Partisi Akseki İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevimi layıkıyla yürütmeye çalıştım. Gecemi gündüzüme katarak doğduğum, büyüdüğüm bu topraklarda doğru, dürüst ve hür siyasi mücadelemi son gücüme kadar yürütmekteydim. Uzun süredir gençliğe hasret olan bir ilçeyi 2018 yılından beri gençliğin fikirleri ve mücadelesi ile tanıştırdığım için onurluyum ve gururluyum” dedi. BAZI ŞEYLER DOĞRU GİTMİYOR Deniz Düğme istifa gerekçesini şöyle açıkladı: “Bazı şeylerin doğru gitmediğini düşünerek, çok sevdiğim Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı görevimden an itibarı ile istifa etmiş bulunmaktayım. Bugüne kadar gecesini gündüzüne katarak yanımda olan, beraber yürüdüğüm yol arkadaşlarımın hepsine teker teker teşekkür ediyorum. Mücadelem gönül verdiğim bu partinin bayrağının altında sonuna kadar devam edecektir. Hakkında hayırlısı olsun Akseki”. (Haber Merkezi) Etiketler: CHP, Akseki, gençlik, Deniz Düğme, istifa
CHP Akseki Gençlik Kolları Başkanı Deniz Düğme, ‘bazı şeylerin doğru gitmediğini’ dile getirerek istifa etti.

haberimizvar.net-  CHP Akseki İlçe Gençlik Kolları Başkanı Deniz Düğme istifa etti. İstifa ettiğini sosyal medya hesabından duyuran Düğme, “2018’den beri severek ve mücadele ederek Cumhuriyet Halk Partisi Akseki İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevimi layıkıyla yürütmeye çalıştım. Gecemi gündüzüme katarak doğduğum, büyüdüğüm bu topraklarda doğru, dürüst ve hür siyasi mücadelemi son gücüme kadar yürütmekteydim. Uzun süredir gençliğe hasret olan bir ilçeyi 2018 yılından beri gençliğin fikirleri ve mücadelesi ile tanıştırdığım için onurluyum ve gururluyum” dedi.

BAZI ŞEYLER DOĞRU GİTMİYOR

Deniz Düğme istifa gerekçesini şöyle açıkladı: “Bazı şeylerin doğru gitmediğini düşünerek, çok sevdiğim Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı görevimden an itibarı ile istifa etmiş bulunmaktayım. Bugüne kadar gecesini gündüzüne katarak yanımda olan, beraber yürüdüğüm yol arkadaşlarımın hepsine teker teker teşekkür ediyorum. Mücadelem gönül verdiğim bu partinin bayrağının altında sonuna kadar devam edecektir. Hakkında hayırlısı olsun Akseki”. (Haber Merkezi)

Etiketler: CHP, Akseki, gençlik, Deniz Düğme, istifa

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.