CHP İlçe Başkanı Şahin'in isyanı

SİYASET 28.08.2022 - 10:47, Güncelleme: 28.08.2022 - 11:16
 

CHP İlçe Başkanı Şahin'in isyanı

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Sedat Peker’in paylaşımlarının ardından sosyal medyadan yaptığı paylaşımda isyan etti. Şahin, “Rüşvet var, rüşvetin belgesi var ama rüşvetin hesabını soracak bir tane savcı yok. Neden Peki? İşte size yerli ve milli Türkiye!” dedi.

haberimizvar.net- Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla Türkiye gündemini belirleyen Sedat Peker’in rüşvet skandalıyla ilgili olarak yaptığı açıklamalar siyasilerin tepkisini aldı. Savcılar göreve davet edilirken, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin sosyal medyadan öyle bir paylaşım yaptı ki, adeta isyan etti. İşte Şahin’in paylaşımı: “İşte size yerli ve milli Türkiye Sedat Peker'in yaptığı açıklamalarda SPK'dan Cumhurbaşkanı danışmanına kadar uzanan yolsuzluk, rüşvet ve organize suç eylemlerine ilişkin iddiaları hakkında ne zaman soruşturma başlatacaksınız? Rüşvet var, rüşvetin belgesi var ama rüşvetin hesabını soracak bir tane savcı yok. Neden Peki? Rüşveti alan adamı Cumhurbaşkanı atamış. Rüşvete aracı olan kadını Cumhurbaşkanı milletvekili yapmış. Rüşvete komisyoncu olan adam ise, Cumhurbaşkanı Danışmanı. Danışmanlar bu kadar rüşvet topluyorsa, en üst sınıf neler topluyordur. Kul hakkı yiyene, devleti soyana yazıklar olsun. Gideceksiniz! Yargılanacaksınız! Ettiğiniz zulümlerle, çaldığınız paralarla ve hukuksuzluklarınızla gideceksiniz!”  
CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Sedat Peker’in paylaşımlarının ardından sosyal medyadan yaptığı paylaşımda isyan etti. Şahin, “Rüşvet var, rüşvetin belgesi var ama rüşvetin hesabını soracak bir tane savcı yok. Neden Peki? İşte size yerli ve milli Türkiye!” dedi.

haberimizvar.net- Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla Türkiye gündemini belirleyen Sedat Peker’in rüşvet skandalıyla ilgili olarak yaptığı açıklamalar siyasilerin tepkisini aldı. Savcılar göreve davet edilirken, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin sosyal medyadan öyle bir paylaşım yaptı ki, adeta isyan etti. İşte Şahin’in paylaşımı:

“İşte size yerli ve milli Türkiye

Sedat Peker'in yaptığı açıklamalarda SPK'dan Cumhur başkanı danışmanına kadar uzanan yolsuzluk, rüşvet ve organize suç eylemlerine ilişkin iddiaları hakkında ne zaman soruşturma başlatacaksınız?

Rüşvet var, rüşvetin belgesi var ama rüşvetin hesabını soracak bir tane savcı yok. Neden Peki? Rüşveti alan adamı Cumhur başkanı atamış. Rüşvete aracı olan kadını Cumhur başkanı milletvekili yapmış. Rüşvete komisyoncu olan adam ise, Cumhur başkanı Danışmanı.

Danışmanlar bu kadar rüşvet topluyorsa, en üst sınıf neler topluyordur.

Kul hakkı yiyene, devleti soyana yazıklar olsun.

Gideceksiniz! Yargılanacaksınız! Ettiğiniz zulümlerle, çaldığınız paralarla ve hukuksuzluklarınızla gideceksiniz!”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.