CHP Kepez İlçe Başkanı Kurnaz'dan 23 Nisan mesajı

GÜNDEM 22.04.2020 - 12:25, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

CHP Kepez İlçe Başkanı Kurnaz'dan 23 Nisan mesajı

CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM'nin açılışının 100'üncü yıl dönümü nedeniyle mesaj yayınladı.

haberimizvar.net-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılışının 100'üncü yıl dönümü nedeniyle mesaj yayınladı. Kurnaz yaptığı açıklamada, "23 Nisan 1920'de Türk milletinin iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılışıyla birlikte Türk Halkı'nın egemenliğini ilân ettiği ve  Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100'üncü Yılını coşkuyla kutluyoruz" dedi. GELECEĞİMİZİN TEMİNATI ÇOCUKLARIMIZDIR Geleceğin teminatının çocuklar olduğunu söyleyen Kurnaz, "Covıd-19 Virüsü nedeniyle sokağa çıkamayan çocuklarımız bu kutlu bayramı evlerinde kutlayacaklar. Bizlerde çocuklarımızın bu kutlu bayramına büyükler olarak onlara eşlik edeceğiz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızdır. Onlara adaletin, demokrasinin, hukukun işlediği, Atatürk'ün ilke ve inkılapları ile yönetilen laik, tam bağımsız Türkiye ve çocuklarımızın cinsel istismara ve tecavüze uğramadığı  temiz bir ülke bırakmak için hep birlikte mücadele edeceğiz. Ulu Önderimiz Gazi Kemal Atatürk'ün de çocuklara verdiği önemi şu sözleri ile hatırlatmak istiyorum: "Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir." Şüphesiz ki bir milletin temel taşı çocuklardır. Çocuklara gereken önemin verilmesi hem kendileri hem de ülke ve dünya geleceği için oldukça önemlidir" dedi. MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK CHP Kepez İlçe örgütü olarak ilçelerinde yaşayan çocuklara ve halka güzel bir Kepez yaratmak için çalıştıklarını belirten Kurnaz, "Çocuklarımızın mutluluğu onlara güzel bir gelecek sağlamak için mücadelemize devam edeceğiz. Buradan başta Kepez İlçemiz'de yaşayan çocuklarımız olmak üzere bir kez daha bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum. İnşallah seneye sağlıklı günlerde sokaklarda hep birlikte bayramımızı coşkuyla kutlayacağız. Hepinize sağlıklı günler diliyorum" diye konuştu.  
CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM'nin açılışının 100'üncü yıl dönümü nedeniyle mesaj yayınladı.

haberimizvar.net-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılışının 100'üncü yıl dönümü nedeniyle mesaj yayınladı. Kurnaz yaptığı açıklamada, "23 Nisan 1920'de Türk milletinin iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılışıyla birlikte Türk Halkı'nın egemenliğini ilân ettiği ve  Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100'üncü Yılını coşkuyla kutluyoruz" dedi.

GELECEĞİMİZİN TEMİNATI ÇOCUKLARIMIZDIR

Geleceğin teminatının çocuklar olduğunu söyleyen Kurnaz, "Covıd-19 Virüsü nedeniyle sokağa çıkamayan çocuklarımız bu kutlu bayramı evlerinde kutlayacaklar. Bizlerde çocuklarımızın bu kutlu bayramına büyükler olarak onlara eşlik edeceğiz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızdır. Onlara adaletin, demokrasinin, hukukun işlediği, Atatürk'ün ilke ve inkılapları ile yönetilen laik, tam bağımsız Türkiye ve çocuklarımızın cinsel istismara ve tecavüze uğramadığı  temiz bir ülke bırakmak için hep birlikte mücadele edeceğiz. Ulu Önderimiz Gazi Kemal Atatürk'ün de çocuklara verdiği önemi şu sözleri ile hatırlatmak istiyorum: "Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir." Şüphesiz ki bir milletin temel taşı çocuklardır. Çocuklara gereken önemin verilmesi hem kendileri hem de ülke ve dünya geleceği için oldukça önemlidir" dedi.

MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK

CHP Kepez İlçe örgütü olarak ilçelerinde yaşayan çocuklara ve halka güzel bir Kepez yaratmak için çalıştıklarını belirten Kurnaz, "Çocuklarımızın mutluluğu onlara güzel bir gelecek sağlamak için mücadelemize devam edeceğiz. Buradan başta Kepez İlçemiz'de yaşayan çocuklarımız olmak üzere bir kez daha bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum. İnşallah seneye sağlıklı günlerde sokaklarda hep birlikte bayramımızı coşkuyla kutlayacağız. Hepinize sağlıklı günler diliyorum" diye konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.