CHP Kepez’den eğitime destek

EĞİTİM 14.06.2021 - 10:28, Güncelleme: 14.06.2021 - 10:28
 

CHP Kepez’den eğitime destek

CHP Kepez İlçe Örgütü üniversiteye hazırlananlara ücretsiz test kitabı dağıtıyor

haberimizvar.net- CHP Kepez İlçe Örgütü, alkışlanacak bir harekete imza attı. İlçe başkanlığından yapılan açıklamada, “ Eğitimde dayanışmayı birinci öncelik olarak görüyoruz. CHP Kepez Gençlik Kolları, üniversite sınavına hazırlanan genç arkadaşlarımızın her zaman yanında. TYT denemelerinizi İlçe binamızdan temin edebilirsiniz”  denildi. İlçe Başkanı Önder Kurnaz da yaptığı açıklamada, “Eğitimin her kademesinde desteğimiz devam edecek” dedi.
CHP Kepez İlçe Örgütü üniversiteye hazırlananlara ücretsiz test kitabı dağıtıyor

haberimizvar.net-  CHP Kepez İlçe Örgütü, alkışlanacak bir harekete imza attı. İlçe başkanlığından yapılan açıklamada, “ Eğitimde dayanışmayı birinci öncelik olarak görüyoruz. CHP Kepez Gençlik Kolları, üniversite sınavına hazırlanan genç arkadaşlarımızın her zaman yanında. TYT denemelerinizi İlçe binamızdan temin edebilirsiniz”  denildi. İlçe Başkanı Önder Kurnaz da yaptığı açıklamada, “Eğitimin her kademesinde desteğimiz devam edecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.