CHP rüşvet skandalıyla ilgili suç duyurusunda bulundu

GÜNDEM 12.05.2020 - 17:41, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

CHP rüşvet skandalıyla ilgili suç duyurusunda bulundu

AKP’li Serik Belediyesi’nin Belek ve Kadriye’de günübirlik alanlardaki işletmeler için 500 bin Türk Lirası rüşvet aldığı iddiaları ile ilgili CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

haberimizvar.net-Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’na dilekçe veren CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, konuyla ilgili şunları kaydetti: “Serik'teki rüşvet iddialarının peşini bırakmayacağız! Önceki dönemde AKP’li Serik Belediyesi’nin Belek ve Kadriye’de günübirlik alanlardaki işletmeler için 500 bin Türk Lirası rüşvet aldığı iddiaları ile ilgili Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı olarak Antalya savcılığa suç duyurusunda bulunduk. İÇİŞLERİ BAKANI NEREDE? Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un adeta itiraf ettiği bu rüşvet skandalının açığa çıkartılması için sürecin sonuna kadar takipçisi olacağız. Genel Başkanımızın sorduğu soruları tekrar soruyoruz: Antalya Serik'te 500 bin lirayı kim aldı? Belediye Başkanı çıktı, iki bakan var orada, vali var orada, MHP milletvekili var orada, AKP milletvekili var, diğer belediye başkanları var orada. MHP'nin, AKP'nin il ve ilçe başkanları var. Hepsinin yüzüne bakarak, ‘500 bin liralık rüşveti kim aldı’ ve dönüp de Turizm Bakanı'na ‘Eğer bu konuda bir şey yapmadıysanız yazıklar olsun size’ diyor. İçişleri Bakanı'nı çağıracağım diyor. İçişleri Bakanı'ndan ses çıkıyor mu? Çıkmıyor. Cumhuriyet Halk Partisi olarak rüşvet iddialarının peşini bırakmayacağız! Rüşveti veren, alan, bildiği halde sesini çıkarmayan herkes, yargı önünde hesabını vermeli.”  
AKP’li Serik Belediyesi’nin Belek ve Kadriye’de günübirlik alanlardaki işletmeler için 500 bin Türk Lirası rüşvet aldığı iddiaları ile ilgili CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

haberimizvar.net-Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’na dilekçe veren CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, konuyla ilgili şunları kaydetti: “Serik'teki rüşvet iddialarının peşini bırakmayacağız! Önceki dönemde AKP’li Serik Belediyesi’nin Belek ve Kadriye’de günübirlik alanlardaki işletmeler için 500 bin Türk Lirası rüşvet aldığı iddiaları ile ilgili Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı olarak Antalya savcılığa suç duyurusunda bulunduk.

İÇİŞLERİ BAKANI NEREDE?

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un adeta itiraf ettiği bu rüşvet skandalının açığa çıkartılması için sürecin sonuna kadar takipçisi olacağız. Genel Başkanımızın sorduğu soruları tekrar soruyoruz: Antalya Serik'te 500 bin lirayı kim aldı? Belediye Başkanı çıktı, iki bakan var orada, vali var orada, MHP milletvekili var orada, AKP milletvekili var, diğer belediye başkanları var orada. MHP'nin, AKP'nin il ve ilçe başkanları var. Hepsinin yüzüne bakarak, ‘500 bin liralık rüşveti kim aldı’ ve dönüp de Turizm Bakanı'na ‘Eğer bu konuda bir şey yapmadıysanız yazıklar olsun size’ diyor. İçişleri Bakanı'nı çağıracağım diyor. İçişleri Bakanı'ndan ses çıkıyor mu? Çıkmıyor. Cumhuriyet Halk Partisi olarak rüşvet iddialarının peşini bırakmayacağız! Rüşveti veren, alan, bildiği halde sesini çıkarmayan herkes, yargı önünde hesabını vermeli.”  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.