CHP Spor Kurulu’na Antalya’dan 3 kişi

SİYASET 29.09.2019 - 18:16, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

CHP Spor Kurulu’na Antalya’dan 3 kişi

CHP Spor Kurulu’nun 3’üncü olağan genel kurulu Ankara’da yapıldı. Antalya’dan 10 delegenin katıldığı kongrede 60 kişilik yönetim kurulu seçildi. Yönetime Antalya’dan Erhan Üstündağ, Hüseyin Akyıldız ve Ali Murat Özel girdi.

HABERİMİZ VAR – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Spor Kurulu’nun 3’üncü olağan genel kurulu bugün yapıldı. Saat 10.00’da CHP Genel Merkezi Toplantı Salonu’nda başlayan genel kurula Antalya’dan 10 delege katıldı. Spor Kurulunun 60 kişilik yönetim kuruluna Antalya’dan Erhan Üstündağ, Hüseyin Akyıldız ve Ali Murat Özel seçildi. Üstündağ ve Akyıldız’ın daha önce de yönetimde oldukları belirtilirken Özel’in ilk kez seçildiği dile getirildi. Yönetim kurulu üyeleri daha sonra yürütme kurulunu belirleyecek. Genel kurulda Antalya’yı delege olarak da Recep Mutaf, Özgür Güngör, İsa Eser, Şükrü Öner, Veli Yılmaz, Abdullah Akın İpek, Tayfun Atalar, İsmail Karadeli, Hakan Saatçioğlu ve Emrah Erdoğdu temsil etti. SPOR KONGRESİNE 450 DELEGE KATILDI Kongreye 81 ilden gelen 450 delegenin katıldığını belirten Spor Kurulu Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, “CHP Spor Kurulu partinin spor politikalarını oluşturmak amacıyla 2017 yılında kuruldu. Spor Kurulumuz kurulduğu günden bu yana hızla bölge toplantılarını tamamlayarak 81 ilimizin 67’sinde ve bu illere bağlı ilçelerimizde örgütlendi. Bazı beldelerimiz hariç, 250 belediyede de temsilcimiz bulunuyor. CHP Spor Kurulunun faaliyette olduğunu tüm il ve ilçelerde spordan sorumlu başkan yardımcıları görev yapıyor. Genel kurulda seçimlerin yanı sıra kısa ve orta vadeli hedefler tartışılarak, ilerleyen süreçte yapacağımız çalışmalara ilişkin kararlar da alındı” şeklinde bilgi verdi.  
CHP Spor Kurulu’nun 3’üncü olağan genel kurulu Ankara’da yapıldı. Antalya’dan 10 delegenin katıldığı kongrede 60 kişilik yönetim kurulu seçildi. Yönetime Antalya’dan Erhan Üstündağ, Hüseyin Akyıldız ve Ali Murat Özel girdi.

HABERİMİZ VAR – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Spor Kurulu’nun 3’üncü olağan genel kurulu bugün yapıldı. Saat 10.00’da CHP Genel Merkezi Toplantı Salonu’nda başlayan genel kurula Antalya’dan 10 delege katıldı. Spor Kurulunun 60 kişilik yönetim kuruluna Antalya’dan Erhan Üstündağ, Hüseyin Akyıldız ve Ali Murat Özel seçildi. Üstündağ ve Akyıldız’ın daha önce de yönetimde oldukları belirtilirken Özel’in ilk kez seçildiği dile getirildi. Yönetim kurulu üyeleri daha sonra yürütme kurulunu belirleyecek. Genel kurulda Antalya’yı delege olarak da Recep Mutaf, Özgür Güngör, İsa Eser, Şükrü Öner, Veli Yılmaz, Abdullah Akın İpek, Tayfun Atalar, İsmail Karadeli, Hakan Saatçioğlu ve Emrah Erdoğdu temsil etti.

SPOR KONGRESİNE 450 DELEGE KATILDI

Kongreye 81 ilden gelen 450 delegenin katıldığını belirten Spor Kurulu Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, “CHP Spor Kurulu partinin spor politikalarını oluşturmak amacıyla 2017 yılında kuruldu. Spor Kurulumuz kurulduğu günden bu yana hızla bölge toplantılarını tamamlayarak 81 ilimizin 67’sinde ve bu illere bağlı ilçelerimizde örgütlendi. Bazı beldelerimiz hariç, 250 belediyede de temsilcimiz bulunuyor. CHP Spor Kurulunun faaliyette olduğunu tüm il ve ilçelerde spordan sorumlu başkan yardımcıları görev yapıyor. Genel kurulda seçimlerin yanı sıra kısa ve orta vadeli hedefler tartışılarak, ilerleyen süreçte yapacağımız çalışmalara ilişkin kararlar da alındı” şeklinde bilgi verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.