CHP’den esnafa siperlik

YEREL 30.04.2020 - 14:36, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

CHP’den esnafa siperlik

CHP Korkuteli İlçe Başkanlığı, eczane, fırın, unlu mamul üreticisi, kasap, şarküteri gibi işyerlerine yüz koruyucu siperlik ve maske dağıttı.

haberimizvar.net-Antalya’da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Korkuteli İlçe Başkanlığı, esnafa yüz koruyucu siperlik ve maske dağıttı. CHP İlçe Başkanı Yıldıray Çıldır, esnafla da sohbet ederek bu zor günleri dayanışma içerisinde aşacaklarını belirtti. CHP Korkuteli İlçe Örgütü, korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında ilçedeki eczane, fırın, unlu mamul üreticisi, kasap, şarküteri gibi hijyenin öne çıktığı işyerlerinde esnafa siperlik ve maske dağıtımı yaptı. CHP İlçe Başkanı Yıldıray Çıldır, Belediye Meclis Üyesi Ayşegül Pınar, Kadın Kolları Başkanı Müşerref Özgen ve parti yöneticileri tarafından dağıtılan siperlik ve maskeler için esnaf teşekkür etti.   ‘CHP OLARAK ESNAFIN YANINDAYIZ’   CHP İlçe Başkanı Yıldıray Çıldır yapmış olduğu açıklamada, “Elimizden geldiğince esnafımıza destek olmak, yanlarında olduğumuzu hissettirmek, onları, bu zor dönemden geçerken maruz kalabilecekleri olası bir olumsuzluğa karşı koruyabilmeyi amaçladık” ifadelerini kullandı. Koruyucu yüz maskesinin özellikleri hakkında da bilgi veren Çıldır, “Normal maskeler tek kullanımlık.  Gözlerimizi ya yüzümüzün tamamını korumuyor. Farkında olmadan da gün içinde defalarca elimizle yüzümüze dokunuyoruz. Bu maske ile hem tek kullanımlık maskelerin koruyuculuğunu arttırıyoruz hem de elimizden ağzımıza, gözümüze ya da yüzümüze mikrop bulaşmasını engelleyebiliyoruz” dedi.   SİPERLİK TEKRAR KULLANILABİLİYOR   Siperliklerin vatandaşlarla temas halinde olan esnaf için daha faydalı olacağını ifade eden Çıldır, “Bu yüz koruyucu maske ile karşıdan gelebilecek kabarcıkların yüzümüze ulaşmasını da engellemiş oluyoruz. Bu yönden özellikle esnafımız için faydalı olacağını düşündük. Ayrıca işimiz bittiğinde bu maskenin her iki tarafını da kolonya ile ya da dezenfektanla temizleyebilir ve tekrar kullanabiliriz”  diye konuştu. 
CHP Korkuteli İlçe Başkanlığı, eczane, fırın, unlu mamul üreticisi, kasap, şarküteri gibi işyerlerine yüz koruyucu siperlik ve maske dağıttı.

haberimizvar.net-Antalya’da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Korkuteli İlçe Başkanlığı, esnafa yüz koruyucu siperlik ve maske dağıttı. CHP İlçe Başkanı Yıldıray Çıldır, esnafla da sohbet ederek bu zor günleri dayanışma içerisinde aşacaklarını belirtti. CHP Korkuteli İlçe Örgütü, korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında ilçedeki eczane, fırın, unlu mamul üreticisi, kasap, şarküteri gibi hijyenin öne çıktığı işyerlerinde esnafa siperlik ve maske dağıtımı yaptı. CHP İlçe Başkanı Yıldıray Çıldır, Belediye Meclis Üyesi Ayşegül Pınar, Kadın Kolları Başkanı Müşerref Özgen ve parti yöneticileri tarafından dağıtılan siperlik ve maskeler için esnaf teşekkür etti.

 

‘CHP OLARAK ESNAFIN YANINDAYIZ’

 

CHP İlçe Başkanı Yıldıray Çıldır yapmış olduğu açıklamada, “Elimizden geldiğince esnafımıza destek olmak, yanlarında olduğumuzu hissettirmek, onları, bu zor dönemden geçerken maruz kalabilecekleri olası bir olumsuzluğa karşı koruyabilmeyi amaçladık” ifadelerini kullandı. Koruyucu yüz maskesinin özellikleri hakkında da bilgi veren Çıldır, “Normal maskeler tek kullanımlık.  Gözlerimizi ya yüzümüzün tamamını korumuyor. Farkında olmadan da gün içinde defalarca elimizle yüzümüze dokunuyoruz. Bu maske ile hem tek kullanımlık maskelerin koruyuculuğunu arttırıyoruz hem de elimizden ağzımıza, gözümüze ya da yüzümüze mikrop bulaşmasını engelleyebiliyoruz” dedi.

 

SİPERLİK TEKRAR KULLANILABİLİYOR

 

Siperliklerin vatandaşlarla temas halinde olan esnaf için daha faydalı olacağını ifade eden Çıldır, “Bu yüz koruyucu maske ile karşıdan gelebilecek kabarcıkların yüzümüze ulaşmasını da engellemiş oluyoruz. Bu yönden özellikle esnafımız için faydalı olacağını düşündük. Ayrıca işimiz bittiğinde bu maskenin her iki tarafını da kolonya ile ya da dezenfektanla temizleyebilir ve tekrar kullanabiliriz”  diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.