CHP’den ihtiyaç sahibi çocuklara tablet desteği

GÜNDEM 10.10.2020 - 15:01, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

CHP’den ihtiyaç sahibi çocuklara tablet desteği

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, İl Başkanı Nusret Bayar’ın da katılımıyla Nazım Hikmet Kongre Merkezi’nde ihtiyaç sahibi çocuklara tablet dağıttı. Başkan Aylin Nazlıaka, “Geleceği avuçlarında bulunduran çocuklarımızın eğitimine katkı sağlayabilmenin sevincini yaşıyoruz” dedi.

haberimizvar.net- CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Antalya’ya ziyarette bulunarak, ihtiyaç sahibi çocuklara tablet dağıttı. Genel Başkan Aylin Nazlıaka, ilk olarak CHP Antalya İl Başkanlığı’nda İl Başkanı Nusret Bayar’ın düzenlediği basın açıklamasına katıldı. İl Başkanlığında bir süre İl Başkanı Nusret Bayar, parti yöneticileri ve milletvekilleriyle sohbet eden Başkan Aylin Nazlıaka, daha sonra Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü’nde, Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan’la görüşüp Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in sağlık durumuyla alakalı bilgi aldı. Başkan Böcek’in sağlık durumunun iyiye gittiği müjdesini basınla paylaşmasının ardından Başkan Nazlıaka, Nazım Hikmet Kongre ve Fuar Merkezi’ne geçerek kadın kolları örgütleriyle bir araya geldi.  ‘EĞİTİMDEN GERİ KALMASINLAR’ Salondaki çocukları bekletmek istemediğini söyleyen Başkan Nazlıaka, tablet hediye ettiği çocuklarla tek tek ilgilendi. İhtiyaç sahibi çocuklara tablet dağıtan Başkan Nazlıaka’ya tüm programı boyunca İl Başkanı Nusret Bayar ve Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Bahar Önal’ın yanı sıra, İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, il yöneticileri, il ve ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları ve yöneticileri eşlik ettiler. Pandemi nedeniyle dijital ortamda gerçekleşen eğitimin, ülkemizde ne yazık ki birçok öğrenci ve veliyi mağdur bıraktığını ifade eden Başkan Nazlıaka, “Bu mağduriyetini giderebildiğimiz çocuklarımıza, ihtiyaç sahibi öğrencilerimize eğitimden geri kalmamaları için tablet dağıttık. Eğitimin öneminin farkında Cumhuriyet Halk Partililer olarak, geleceği avuçlarında bulunduran çocuklarımızın eğitim öğretim hayatlarına katkı sağlayabilmiş olmanın haklı gururu ve sevincini yaşıyoruz” diye konuştu. ‘HÜKÜMET EĞİTİMDE SINIFTA KALDI’ Parti Meclisi Üyesi ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’yı tablet dağıtımında da yalnız bırakmayan CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, pandemi nedeniyle birçok alanda olduğu gibi eğitim alanında da büyük çöküş yaşandığını, hükümetin eğitimde sınıfta kaldığını dile getirdi. Başkan Nusret Bayar, “Pandemi nedeniyle açılması yılan hikayesine dönen okullarda uzaktan eğitim kararı alınması üzerine; birçok çocuk ve veli mağdur kaldı. Ülkemizde maddi yetersizlikler dolayısıyla uzaktan eğitimden de uzak kalan yüzbinlerce çocuk var. Bu çocukların eğitimi için uygun ortam sağlanmadan, verilen derslerin hiçbir anlamı yok. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak, Kadın Kolları Genel Başkanımız Aylin Nazlıaka ve kadın kollarımızın öncülüğünde, bugün ihtiyaç sahibi çocuklara tablet dağıttık. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitim öğretimine bir nebze olsun katkı sunabildiysek ne mutlu bizlere” şeklinde konuştu. Antalya’daki programın ardından İl Başkanı Nusret Bayar, Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Bahar Önal, İl Kadın Kolları Başkanı ve il yöneticileriyle birlikte Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’yı havalimanından Ankara’ya uğurladılar.
Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, İl Başkanı Nusret Bayar’ın da katılımıyla Nazım Hikmet Kongre Merkezi’nde ihtiyaç sahibi çocuklara tablet dağıttı. Başkan Aylin Nazlıaka, “Geleceği avuçlarında bulunduran çocuklarımızın eğitimine katkı sağlayabilmenin sevincini yaşıyoruz” dedi.

haberimizvar.net- CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Antalya’ya ziyarette bulunarak, ihtiyaç sahibi çocuklara tablet dağıttı. Genel Başkan Aylin Nazlıaka, ilk olarak CHP Antalya İl Başkanlığı’nda İl Başkanı Nusret Bayar’ın düzenlediği basın açıklamasına katıldı. İl Başkanlığında bir süre İl Başkanı Nusret Bayar, parti yöneticileri ve milletvekilleriyle sohbet eden Başkan Aylin Nazlıaka, daha sonra Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü’nde, Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan’la görüşüp Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in sağlık durumuyla alakalı bilgi aldı. Başkan Böcek’in sağlık durumunun iyiye gittiği müjdesini basınla paylaşmasının ardından Başkan Nazlıaka, Nazım Hikmet Kongre ve Fuar Merkezi’ne geçerek kadın kolları örgütleriyle bir araya geldi. 

‘EĞİTİMDEN GERİ KALMASINLAR’
Salondaki çocukları bekletmek istemediğini söyleyen Başkan Nazlıaka, tablet hediye ettiği çocuklarla tek tek ilgilendi. İhtiyaç sahibi çocuklara tablet dağıtan Başkan Nazlıaka’ya tüm programı boyunca İl Başkanı Nusret Bayar ve Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Bahar Önal’ın yanı sıra, İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, il yöneticileri, il ve ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları ve yöneticileri eşlik ettiler. Pandemi nedeniyle dijital ortamda gerçekleşen eğitimin, ülkemizde ne yazık ki birçok öğrenci ve veliyi mağdur bıraktığını ifade eden Başkan Nazlıaka, “Bu mağduriyetini giderebildiğimiz çocuklarımıza, ihtiyaç sahibi öğrencilerimize eğitimden geri kalmamaları için tablet dağıttık. Eğitimin öneminin farkında Cumhuriyet Halk Partililer olarak, geleceği avuçlarında bulunduran çocuklarımızın eğitim öğretim hayatlarına katkı sağlayabilmiş olmanın haklı gururu ve sevincini yaşıyoruz” diye konuştu.

‘HÜKÜMET EĞİTİMDE SINIFTA KALDI’
Parti Meclisi Üyesi ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’yı tablet dağıtımında da yalnız bırakmayan CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, pandemi nedeniyle birçok alanda olduğu gibi eğitim alanında da büyük çöküş yaşandığını, hükümetin eğitimde sınıfta kaldığını dile getirdi. Başkan Nusret Bayar, “Pandemi nedeniyle açılması yılan hikayesine dönen okullarda uzaktan eğitim kararı alınması üzerine; birçok çocuk ve veli mağdur kaldı. Ülkemizde maddi yetersizlikler dolayısıyla uzaktan eğitimden de uzak kalan yüzbinlerce çocuk var. Bu çocukların eğitimi için uygun ortam sağlanmadan, verilen derslerin hiçbir anlamı yok. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak, Kadın Kolları Genel Başkanımız Aylin Nazlıaka ve kadın kollarımızın öncülüğünde, bugün ihtiyaç sahibi çocuklara tablet dağıttık. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitim öğretimine bir nebze olsun katkı sunabildiysek ne mutlu bizlere” şeklinde konuştu. Antalya’daki programın ardından İl Başkanı Nusret Bayar, Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Bahar Önal, İl Kadın Kolları Başkanı ve il yöneticileriyle birlikte Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’yı havalimanından Ankara’ya uğurladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.