CHP’den maskeli kutlama

GÜNDEM 22.04.2020 - 12:52, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

CHP’den maskeli kutlama

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen tören ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi Atatürk anıtı önüne çelenk konuldu. Çelenk koyma törenine belediye başkanları, ilçe başkanları katıldı.

haberimizvar.net-Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’nin 100. kuruluş yıl dönümünün de kutlandığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Antalya’da da maske kullanımı ve sosyal mesafenin korunduğu koronivürüs tedbirleri altında kutlanıyor. Bu tedbirler ışığında, 23 Nisan Perşembe günü uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı öncesi, CHP Antalya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen tören ile Atatürk anıtına çelenk sunuldu. TÖRENE KATILANLAR Törene katılanların sosyal mesafe kuralına uyduğu ve maskeyle katıldığı dikkat çekti. CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, CHP Antalya Milletvekilleri Çetin Osman Budak, Cavit Arı, Aydın Özer, CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, CHP’nin ilçe başkanları ve vatandaşlar katıldığı tören, saygı duruşunun ardından okunan İstiklal Marşı ile son buldu.  
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen tören ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi Atatürk anıtı önüne çelenk konuldu. Çelenk koyma törenine belediye başkanları, ilçe başkanları katıldı.

haberimizvar.net-Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’nin 100. kuruluş yıl dönümünün de kutlandığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Antalya’da da maske kullanımı ve sosyal mesafenin korunduğu koronivürüs tedbirleri altında kutlanıyor. Bu tedbirler ışığında, 23 Nisan Perşembe günü uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı öncesi, CHP Antalya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen tören ile Atatürk anıtına çelenk sunuldu.

TÖRENE KATILANLAR

Törene katılanların sosyal mesafe kuralına uyduğu ve maskeyle katıldığı dikkat çekti. CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, CHP Antalya Milletvekilleri Çetin Osman Budak, Cavit Arı, Aydın Özer, CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, CHP’nin ilçe başkanları ve vatandaşlar katıldığı tören, saygı duruşunun ardından okunan İstiklal Marşı ile son buldu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.