CHP’li başkandan genç seçmene mektup

SİYASET 29.03.2022 - 09:39, Güncelleme: 29.03.2022 - 09:39
 

CHP’li başkandan genç seçmene mektup

CHP Döşemealtı İlçe Başkanı Reşit Doğan, ilçede ilk kez oy kullanacak gençlere CHP’nin iktidarında yapılacaklarını içeren mektup gönderdi

haberimizvar.net- Önümüzdeki yerel seçimde Döşemealtı’nda 2439 genç ilk kez oy kullanacak. CHP Döşemealtı İlçe Başkanı Reşit Doğan, ilk kez oy kullanacaklar genç seçmenlere CHP iktidarında yapılacakların yer aldığı mektup gönderdi. Doğan, “Bugün itibariyle CHP Döşemealtı İlçe Örgütü olarak; ilçemizde ilk defa oy kullanacak gençlerimiz için hazırlamış olduğumuz mektubu Dağbeli, Bademağacı ve Akkoç mahallelerimizden başlayarak gençlere mektupları verdik. Okulda olan genç seçmenlerimizin de anne ve babalarına gençlerimize verilmek üzere teslim ettik. İlçemizin tamamında olmak üzere ilk defa oy kullanacak gençlerimize mektup dağıtım işlemimiz devam edecektir” dedi.  İşte Doğan’ın kendi imzasıyla gençlere gönderdiği o mektup:
CHP Döşemealtı İlçe Başkanı Reşit Doğan, ilçede ilk kez oy kullanacak gençlere CHP’nin iktidarında yapılacaklarını içeren mektup gönderdi

haberimizvar.net- Önümüzdeki yerel seçimde Döşemealtı’nda 2439 genç ilk kez oy kullanacak. CHP Döşemealtı İlçe Başkanı Reşit Doğan, ilk kez oy kullanacaklar genç seçmenlere CHP iktidarında yapılacakların yer aldığı mektup gönderdi. Doğan, “Bugün itibariyle CHP Döşemealtı İlçe Örgütü olarak; ilçemizde ilk defa oy kullanacak gençlerimiz için hazırlamış olduğumuz mektubu Dağbeli, Bademağacı ve Akkoç mahallelerimizden başlayarak gençlere mektupları verdik. Okulda olan genç seçmenlerimizin de anne ve babalarına gençlerimize verilmek üzere teslim ettik. İlçemizin tamamında olmak üzere ilk defa oy kullanacak gençlerimize mektup dağıtım işlemimiz devam edecektir” dedi. 

İşte Doğan’ın kendi imzasıyla gençlere gönderdiği o mektup:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.