CHP'li İrfan Kaplan: "AK Parti döneminde antidepresan kullanımı arttı"

GÜNDEM 15.12.2019 - 17:39, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

CHP'li İrfan Kaplan: "AK Parti döneminde antidepresan kullanımı arttı"

CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, AKP iktidarı nedeniyle son 17 yılda antidepresan kullanımının arttığını, vatandaşların akıl ve beden sağlığını kaybettiğini söyledi.

haberimizvar.net-CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan Meclis Genel Kurulu’nda Sağlık Bakanlığının bütçesi üzerine konuştu. Kaplan, konuşmasında "Millette ne akıl sağlığı ne beden sağlığı kaldı" diyerek AKP iktidarı döneminde antidepresan kullanımının arttığını söyledi. CHP'li Kaplan, şöyle devam etti: “Bu bütçe, kepçeyle alıp kaşıkla dağıtanların bütçesi. Bu bütçe, yoksula zam bütçesi. Bu bütçe, vergide adaletsizliğin bütçesi. Bu bütçe, asgari ücretle evini geçindirmeye çalışan vatandaşın sırtına yük bütçesi. Bu bütçe, ülkede emeği, yoksulluğu, kadın cinayetlerini, açlığı, işsizlikten intihar eden vatandaşları görmeyenlerin bütçesi. Bu bütçede dar gelirliye zam var, vergi var; bu bütçede yandaşa bol bol kıyak var." 'NE AKIL SAĞLIĞI KALDI, NE DE BEDEN SAĞLIĞI KALDI' "AK Parti sayesinde son yıllarda antidepresan ilaç kullanımı arttı. On yedi yılda bu ülkede ne ruh sağlığı kaldı, ne akıl sağlığı kaldı, ne de beden sağlığı kaldı.” (Yeniçağ)  
CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, AKP iktidarı nedeniyle son 17 yılda antidepresan kullanımının arttığını, vatandaşların akıl ve beden sağlığını kaybettiğini söyledi.

haberimizvar.net-CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan Meclis Genel Kurulu’nda Sağlık Bakanlığının bütçesi üzerine konuştu.

Kaplan, konuşmasında "Millette ne akıl sağlığı ne beden sağlığı kaldı" diyerek AKP iktidarı döneminde antidepresan kullanımının arttığını söyledi.

CHP'li Kaplan, şöyle devam etti:

“Bu bütçe, kepçeyle alıp kaşıkla dağıtanların bütçesi. Bu bütçe, yoksula zam bütçesi. Bu bütçe, vergide adaletsizliğin bütçesi. Bu bütçe, asgari ücretle evini geçindirmeye çalışan vatandaşın sırtına yük bütçesi. Bu bütçe, ülkede emeği, yoksulluğu, kadın cinayetlerini, açlığı, işsizlikten intihar eden vatandaşları görmeyenlerin bütçesi. Bu bütçede dar gelirliye zam var, vergi var; bu bütçede yandaşa bol bol kıyak var."

'NE AKIL SAĞLIĞI KALDI, NE DE BEDEN SAĞLIĞI KALDI'

"AK Parti sayesinde son yıllarda antidepresan ilaç kullanımı arttı. On yedi yılda bu ülkede ne ruh sağlığı kaldı, ne akıl sağlığı kaldı, ne de beden sağlığı kaldı.” (Yeniçağ)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.