CHP’li kadınlar; Antalya'da hakimler var

GÜNDEM 13.11.2020 - 13:21, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

CHP’li kadınlar; Antalya'da hakimler var

CHP Kadın Kolları Antalya İl Başkanı Nilüfer Deveci, 26 Antalya’daki bir ilkokulda 26 çocuğa cinsel tacizde bulunduğu için 621 hapse mahkum edilen öğretmen için; ‘Bu karar umudumuzu artırdı. Antalya’da hakimler var’’ dedi.

haberimizvar.net-Deveci duygularını şöyle dile getirdi: ‘’Antalya adliyesinde umut veren yüreğimizi bir nebze ferahlatan bir karar çıktı. Sözde ‘ögretmen’ kimliğindeki bir kişi tarafından 26 çocuğun taciz edilmesi davasında mahkeme heyeti  sanık için 621 yıl hapis cezası verdi. Bundan sonraki tüm bu tür davalara örnek oluşturacak bu kararla adaletin doğru bir şekilde işlediğini görme kumut vericidir. Bu kararın Türkiye 'de ki benzer davalar için emsal bir karar olmasını temenni ediyorum. Henüz her şey bitmiş değil, adaleti doğru uygularsak çocukları kurtarabiliriz. CHP kadın kolları olarak iki yıl boyunca süren bu davanın takipçisi olduk ,katkı sunduk .Adalet  yerini buldu. ‘Antalya'da Hakimler Var’ diyebileceğimiz bir karar çıktı. Bu davaları takip eden emek veren Antalya Barosu Çocuk Hakları Kurulu üyelerine teşekkürler. Çocuklarının sesine kulak verip sonuna kadar mücadele eden ailelerimize teşekkürler, davanın kamuoyuna duyurulmasını görünür olmasını sağlayan UCİM Derneği üyeleri ve avukatlarına teşekkürler ve en büyük teşekkür yaşadıklarını anlatarak cesur yürek olan çocuklarımıza teşekkür  ederiz. Mücadelemiz güçlenerek sürecek’’
CHP Kadın Kolları Antalya İl Başkanı Nilüfer Deveci, 26 Antalya’daki bir ilkokulda 26 çocuğa cinsel tacizde bulunduğu için 621 hapse mahkum edilen öğretmen için; ‘Bu karar umudumuzu artırdı. Antalya’da hakimler var’’ dedi.

haberimizvar.net-Deveci duygularını şöyle dile getirdi:

‘’Antalya adliyesinde umut veren yüreğimizi bir nebze ferahlatan bir karar çıktı. Sözde ‘ögretmen’ kimliğindeki bir kişi tarafından 26 çocuğun taciz edilmesi davasında mahkeme heyeti  sanık için 621 yıl hapis cezası verdi. Bundan sonraki tüm bu tür davalara örnek oluşturacak bu kararla adaletin doğru bir şekilde işlediğini görme kumut vericidir. Bu kararın Türkiye 'de ki benzer davalar için emsal bir karar olmasını temenni ediyorum. Henüz her şey bitmiş değil, adaleti doğru uygularsak çocukları kurtarabiliriz. CHP kadın kolları olarak iki yıl boyunca süren bu davanın takipçisi olduk ,katkı sunduk .Adalet  yerini buldu. ‘Antalya'da Hakimler Var’ diyebileceğimiz bir karar çıktı.

Bu davaları takip eden emek veren Antalya Barosu Çocuk Hakları Kurulu üyelerine teşekkürler. Çocuklarının sesine kulak verip sonuna kadar mücadele eden ailelerimize teşekkürler, davanın kamuoyuna duyurulmasını görünür olmasını sağlayan UCİM Derneği üyeleri ve avukatlarına teşekkürler ve en büyük teşekkür yaşadıklarını anlatarak cesur yürek olan çocuklarımıza teşekkür  ederiz. Mücadelemiz güçlenerek sürecek’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.