Çıtak’ın yerine Ali İş

GÜNDEM 06.08.2020 - 11:55, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Çıtak’ın yerine Ali İş

Serik Belediyesi'nin ağustos ayı belediye meclis toplantısı yapıldı. Büyükşehir Serik Koordinatörlüğü görevine getirilen Faik Çıtak’ın yerine meclis üyeliğine yine Millet İttifakı’ndan Ali İş getirildi.

haberimizvar.net-Serik Belediyesi'nin ağustos ayı meclis oturumunu Belediye Başkanı Enver Aputkan yönetti. Millet İttifakı Meclis Üyesi Faik Çıtak'ın Antalya Büyükşehir Belediyesi Serik Koordinatörlüğü görevine getirilmesinden dolayı meclis ve encümen üyeliği görevlerinden istifa etmesinden dolayı yerine Millet İttifakı'nın 9’uncu sıra meclis üyesi adayı Ali İş geldi. Ayrıca Çıtak'ın encümen üyeliğinden boşalan görevi için de seçim yapıldı.   APUTKAN BAŞARI DİLEDİ Saygı duruşunun ardından oturumu bir konuşmayla açan Başkan Enver Aputkan, "Belediye meclis üyemiz uzun süre birlikte çalıştığımız Faik Çıtak arkadaşımıza yeni görevinde başarılar diliyorum. Kendisi ilçemize hizmet noktasında her zaman olumlu destek vermiştir" dedi. Başkan Aputkan, Faik Çıtak'a meclis üyeleri adına çiçek vererek teşekkür etti. Faik Çıtak da "Serik Belediyespor'un 2. Lige çıkmasından dolayı kutluyorum. 6,5 yıl Serik Belediyesi meclis üyeliği görevini gururla yaptım. Koordinatörlük görevimi kabul etmeden önce meclisten istifa edeceğimi bilmiş olsaydım sanırım kabul etmezdim. Şu an buradan sizlerden, evimden ayrılmak hiç istemiyorum. Her zaman el ele kol kola Serik'e hizmet etmek için var gücümle çalışacağım" dedi.   ENCÜMEN’E KERİM KUŞ Faik Çıtak'tan boşalan encümen üyeliği için kapalı oylama ile yapılan seçime AK Parti ve DSP grubu aday göstermezken, MHP'nin adayı Süleyman Ertürk, CHP'nin adayı Kerim Kuş oldu. Yapılan oylamada 16 oy alan Kerim Kuş encümen üyeliğine seçildi. Süleyman Ertürk ise 15 oy aldı. Gündemdeki 16. maddede bulunan bir süre önce vefat eden BETÜYAB Bölge Müdürü Bekir Akkaş'ın ismini Belek Mahallesi Turizm Caddesi'ndeki bir parka verilmesi oybirliğiyle kabul edildi. Gündemdeki diğer maddeler komisyondan geldiği gibi kabul edilirken, gündeme verilen 3 madde ise ilgili komisyonlara havale edildi. Serik Belediyespor'un şampiyonluk kutlaması dolayısıyla meclis üyelerinden bazıları yeşil beyaz forma giyerek toplantıya katıldı.      
Serik Belediyesi'nin ağustos ayı belediye meclis toplantısı yapıldı. Büyükşehir Serik Koordinatörlüğü görevine getirilen Faik Çıtak’ın yerine meclis üyeliğine yine Millet İttifakı’ndan Ali İş getirildi.

haberimizvar.net-Serik Belediyesi'nin ağustos ayı meclis oturumunu Belediye Başkanı Enver Aputkan yönetti. Millet İttifakı Meclis Üyesi Faik Çıtak'ın Antalya Büyükşehir Belediyesi Serik Koordinatörlüğü görevine getirilmesinden dolayı meclis ve encümen üyeliği görevlerinden istifa etmesinden dolayı yerine Millet İttifakı'nın 9’uncu sıra meclis üyesi adayı Ali İş geldi. Ayrıca Çıtak'ın encümen üyeliğinden boşalan görevi için de seçim yapıldı.

 

APUTKAN BAŞARI DİLEDİ

Saygı duruşunun ardından oturumu bir konuşmayla açan Başkan Enver Aputkan, "Belediye meclis üyemiz uzun süre birlikte çalıştığımız Faik Çıtak arkadaşımıza yeni görevinde başarılar diliyorum. Kendisi ilçemize hizmet noktasında her zaman olumlu destek vermiştir" dedi. Başkan Aputkan, Faik Çıtak'a meclis üyeleri adına çiçek vererek teşekkür etti. Faik Çıtak da "Serik Belediyespor'un 2. Lige çıkmasından dolayı kutluyorum. 6,5 yıl Serik Belediyesi meclis üyeliği görevini gururla yaptım. Koordinatörlük görevimi kabul etmeden önce meclisten istifa edeceğimi bilmiş olsaydım sanırım kabul etmezdim. Şu an buradan sizlerden, evimden ayrılmak hiç istemiyorum. Her zaman el ele kol kola Serik'e hizmet etmek için var gücümle çalışacağım" dedi.

 

ENCÜMEN’E KERİM KUŞ

Faik Çıtak'tan boşalan encümen üyeliği için kapalı oylama ile yapılan seçime AK Parti ve DSP grubu aday göstermezken, MHP'nin adayı Süleyman Ertürk, CHP'nin adayı Kerim Kuş oldu. Yapılan oylamada 16 oy alan Kerim Kuş encümen üyeliğine seçildi. Süleyman Ertürk ise 15 oy aldı. Gündemdeki 16. maddede bulunan bir süre önce vefat eden BETÜYAB Bölge Müdürü Bekir Akkaş'ın ismini Belek Mahallesi Turizm Caddesi'ndeki bir parka verilmesi oybirliğiyle kabul edildi. Gündemdeki diğer maddeler komisyondan geldiği gibi kabul edilirken, gündeme verilen 3 madde ise ilgili komisyonlara havale edildi. Serik Belediyespor'un şampiyonluk kutlaması dolayısıyla meclis üyelerinden bazıları yeşil beyaz forma giyerek toplantıya katıldı.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.