Çorbasını içiren hemşireyi evlendirdi

YEREL 29.06.2021 - 23:57, Güncelleme: 29.06.2021 - 23:57
 

Çorbasını içiren hemşireyi evlendirdi

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, hastanede kendisine yemek yediren Gülşah Elibol isimli hemşirenin nikahını kıydı

haberimizvar.net Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, hastanede kendisine yemek yediren Gülşah Elibol isimli hemşirenin nikahını kıydı. Nikah fotoğrafını sosyal medyadan paylaşan Böcek, “Hayatımın en onurlu anlarından biri... Hastalığım süresince bana yemeğimi yediren, çayımı, çorbamı içiren, şefkatle bana destek olan hemşirelerimizden Gülşah Elibol kardeşimin Orkun Güher ile nikahını kıydım. Mutluluğunuz, yüce gönlünüz kadar büyük, ömrünüz uzun olsun çocuklar” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, hastanede kendisine yemek yediren Gülşah Elibol isimli hemşirenin nikahını kıydı

haberimizvar.net

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, hastanede kendisine yemek yediren Gülşah Elibol isimli hemşirenin nikahını kıydı. Nikah fotoğrafını sosyal medyadan paylaşan Böcek, “Hayatımın en onurlu anlarından biri... Hastalığım süresince bana yemeğimi yediren, çayımı, çorbamı içiren, şefkatle bana destek olan hemşirelerimizden Gülşah Elibol kardeşimin Orkun Güher ile nikahını kıydım. Mutluluğunuz, yüce gönlünüz kadar büyük, ömrünüz uzun olsun çocuklar” dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.