Covid-19 servisinde patlama: 8 hasta yaşamını yitirdi!

GÜNDEM 19.12.2020 - 10:05, Güncelleme: 19.12.2020 - 10:05
 

Covid-19 servisinde patlama: 8 hasta yaşamını yitirdi!

Gaziantep'te özel bir hastanenin Covid-19 yoğun bakım servisinde patlama meydana geldi. Patlama sonrası çıkan yangında 8 hasta yaşamını yitirdi

haberimizvar.net- Gaziantep'te SANKO Üniversitesi Hastanesi'nin Covid-19 yoğun bakım servisinde oksijen tüpü kaynaklı bir patlama meydana geldi. Patlama sonrası çıkan yangın sonucunda 8 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi. Üniversite Hastanesi'nden yapılan açıklamada, sabah saatlerinde yüksek akım oksijen cihazından kaynaklanan ve oksijen sisteminin etkilenmesi sonucu yangın çıktığı ifade edildi. Yangından etkilenme sonucu Mehmet Reşit Saydanoğlu (75), Fethiye Kırca (78), Naciye Ulukütük (56), Abdi Hamzaoğlu (68), Elif Akgül (85), Ökkaş Akbulut (69), Kahraman Taş (71) ve Ali Saffet Kanpolat (64) hayatlarını kaybetti. Açıklamada, "Yoğun bakımda tedavisi süren diğer 14 hasta, uygun yoğun bakımı olan hastanelere sevk edildi. Konuyla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı" denildi.  
Gaziantep'te özel bir hastanenin Covid-19 yoğun bakım servisinde patlama meydana geldi. Patlama sonrası çıkan yangında 8 hasta yaşamını yitirdi

haberimizvar.net- Gaziantep'te SANKO Üniversitesi Hastanesi'nin Covid-19 yoğun bakım servisinde oksijen tüpü kaynaklı bir patlama meydana geldi.

Patlama sonrası çıkan yangın sonucunda 8 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Üniversite Hastanesi'nden yapılan açıklamada, sabah saatlerinde yüksek akım oksijen cihazından kaynaklanan ve oksijen sisteminin etkilenmesi sonucu yangın çıktığı ifade edildi.

Yangından etkilenme sonucu Mehmet Reşit Saydanoğlu (75), Fethiye Kırca (78), Naciye Ulukütük (56), Abdi Hamzaoğlu (68), Elif Akgül (85), Ökkaş Akbulut (69), Kahraman Taş (71) ve Ali Saffet Kanpolat (64) hayatlarını kaybetti.

Açıklamada, "Yoğun bakımda tedavisi süren diğer 14 hasta, uygun yoğun bakımı olan hastanelere sevk edildi. Konuyla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı" denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.