Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim için flaş tarihi verdi

GÜNDEM 04.09.2020 - 18:39, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim için flaş tarihi verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, otoyol açılışında yaptığı konuşmasında erken seçim için tarih vererek, "Önümüzde 3 yıllık kesintisiz hizmet yılı var, önümüzdeki ilk seçim 2023'te" şeklinde konuştu.

haberimizvar.net-Cumhurbaşkanı Erdoğan, akıllı yol olarak tasarlanan Ankara - Niğde Otoyolu'nun açılışında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Yaptığı konuşmada erken seçim iddialarına noktayı koyan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Önümüzde 3 yıllık kesintisiz hizmet yılı var derken, "Önümüzdeki ilk seçim 2023'te" dedi. Erdoğon’ın konuya ilişkin açıklaması şu şekilde: "Bugün Doğu Akdeniz'de ve başka pek çok yerde Türkiye'nin ağırlığı hissediliyorsa bunun arkasında gücümüz vardır. Pek çok yerde Türkiye'nin ağırlığı bu derece belirgin hissediliyorsa gerisinde sahip olduğumuz siyasi, ekonomik ve askeri güç vardır. Vesayetle, terörle, darbeyle durduramadıkları Türkiye'nin rotasından çıkarmaya çalışanlar hüsrana uğrayacaktır.   Önümüzde ilk seçim 2023'te, kesintisiz 3 hizmet yılı var."  
Cumhurbaşkanı Erdoğan, otoyol açılışında yaptığı konuşmasında erken seçim için tarih vererek, "Önümüzde 3 yıllık kesintisiz hizmet yılı var, önümüzdeki ilk seçim 2023'te" şeklinde konuştu.

haberimizvar.net-Cumhurbaşkanı Erdoğan, akıllı yol olarak tasarlanan Ankara - Niğde Otoyolu'nun açılışında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Yaptığı konuşmada erken seçim iddialarına noktayı koyan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Önümüzde 3 yıllık kesintisiz hizmet yılı var derken, "Önümüzdeki ilk seçim 2023'te" dedi.

Erdoğon’ın konuya ilişkin açıklaması şu şekilde:

"Bugün Doğu Akdeniz'de ve başka pek çok yerde Türkiye'nin ağırlığı hissediliyorsa bunun arkasında gücümüz vardır. Pek çok yerde Türkiye'nin ağırlığı bu derece belirgin hissediliyorsa gerisinde sahip olduğumuz siyasi, ekonomik ve askeri güç vardır. Vesayetle, terörle, darbeyle durduramadıkları Türkiye'nin rotasından çıkarmaya çalışanlar hüsrana uğrayacaktır.

 

Önümüzde ilk seçim 2023'te, kesintisiz 3 hizmet yılı var."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.