CW Enerji'ye BAİB'den birincilik ödülü

GÜNDEM 24.12.2021 - 16:16, Güncelleme: 24.12.2021 - 16:16
 

CW Enerji'ye BAİB'den birincilik ödülü

Antalya merkezli firma CW Enerji, Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) tarafından gerçekleştirilen 'İhracatın Yıldızları 2020'de Elektrik-Elektronik sektörü ihracatında gerçekleştirdiği performansla birinci sırada yer aldı.

haberimizvar.net- Antalya, Burdur ve Isparta illerinin en fazla ihracat gerçekleştiren firmaları, Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) tarafından düzenlenen 'İhracatın Yıldızları 2020' töreninde ödüllerini aldı. Ödül hakkında açıklamalarda bulunan CW Enerji CEO'su Tarık Sarvan, yenilikçi ürünleri ile sektörlerinde fark yarattıklarını söyledi. Sarvan, başarılı çalışmaları karşılığında ardı ardına ödüller aldıklarını ifade ederek, "Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği tarafından gerçekleştirilen 'İhracatın Yıldızları 2020' ödüllerinde de yerimizi aldık. Elektrik-Elektronik Sektörü ihracatında ilk sıradayız. En fazla ihracat gerçekleştiren firmalar arasında birinci olduğumuz için çok gururluyuz" dedi.  Başarı çıtalarını gün geçtikçe yükseltmeyi sürdürdüklerine dikkat çeken Sarvan, "Şirket olarak bizleri bu ödüle layık gördükleri için Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği'ne teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu ödül, bizim için büyük bir gurur. Bundan sonra da yolumuza daha da büyüyerek devam etmek istiyoruz. Antalyamız, Akdeniz Bölgemiz ve en önemlisi ülkemiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
Antalya merkezli firma CW Enerji, Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) tarafından gerçekleştirilen 'İhracatın Yıldızları 2020'de Elektrik-Elektronik sektörü ihracatında gerçekleştirdiği performansla birinci sırada yer aldı.

haberimizvar.net- Antalya, Burdur ve Isparta illerinin en fazla ihracat gerçekleştiren firmaları, Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) tarafından düzenlenen 'İhracatın Yıldızları 2020' töreninde ödüllerini aldı. Ödül hakkında açıklamalarda bulunan CW Enerji CEO'su Tarık Sarvan, yenilikçi ürünleri ile sektörlerinde fark yarattıklarını söyledi. Sarvan, başarılı çalışmaları karşılığında ardı ardına ödüller aldıklarını ifade ederek, "Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği tarafından gerçekleştirilen 'İhracatın Yıldızları 2020' ödüllerinde de yerimizi aldık. Elektrik-Elektronik Sektörü ihracatında ilk sıradayız. En fazla ihracat gerçekleştiren firmalar arasında birinci olduğumuz için çok gururluyuz" dedi.

 Başarı çıtalarını gün geçtikçe yükseltmeyi sürdürdüklerine dikkat çeken Sarvan, "Şirket olarak bizleri bu ödüle layık gördükleri için Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği'ne teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu ödül, bizim için büyük bir gurur. Bundan sonra da yolumuza daha da büyüyerek devam etmek istiyoruz. Antalyamız, Akdeniz Bölgemiz ve en önemlisi ülkemiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.