Davutoğlu, kurmaylarıyla kampa girecek

SİYASET 23.11.2019 - 13:39, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Davutoğlu, kurmaylarıyla kampa girecek

Aralık ayında partisinin tabelasını asmaya hazırlanan eski başbakan Ahmet Davutoğlu, kurmayları ile birlikte kampa girecek

haberimizvar.net Davutoğlu’nun partisinin kuruluş takvimi belli oldu. Davutoğlu partisini Aralık ayında kurmayı planlıyor. Davutoğlu yeni yıla girmeden partisinin tabelasını asmış olacak. Tarafsız haber ajansının haberine göre, Davutoğlu, partinin kuruluşu için resmi müracaat yapmadan önce Kurucular Kurulu ile bir araya gelecek. İKİ GÜNLÜK KAMP YAPACAK Edinilen bilgiye göre Davutoğlu partiye son şeklini vermek üzere Kurucular Kurulu ile birlikte Ankara’da iki günlük kamp yapacak. Toplantıda, hazırlanan Parti Tüzüğü ve Programı Kurucular Kurulu’nun görüşlerine açılacak ve istişare edilecek. Tüzük ve Program konusunda ilave ya da eleştiri varsa dikkate alınacak ve Kurucular Kurulu’nun tamamının iştirak ettiği Parti Programı ve Tüzüğü netleşmiş olacak. PARTİYİ ANLATMAK İÇİN TANITIM PROGRAMI YAPILACAK Parti kurulduktan sonra tanıtım programı da yapılacak. Kurucular Kurulu’nun tanıtıldığı, parti programının anlatıldığı tanıtım programı düzenlenecek. Kurucular Kurulu, Parti Programı’nın ve  Tüzüğü’nün tanıtımının yapılacağı mütevazı, gösterişten uzak bir program yapılacağı ifade edildi.  
Aralık ayında partisinin tabelasını asmaya hazırlanan eski başbakan Ahmet Davutoğlu, kurmayları ile birlikte kampa girecek

haberimizvar.net Davutoğlu’nun partisinin kuruluş takvimi belli oldu. Davutoğlu partisini Aralık ayında kurmayı planlıyor. Davutoğlu yeni yıla girmeden partisinin tabelasını asmış olacak. Tarafsız haber ajansının haberine göre, Davutoğlu, partinin kuruluşu için resmi müracaat yapmadan önce Kurucular Kurulu ile bir araya gelecek.

İKİ GÜNLÜK KAMP YAPACAK

Edinilen bilgiye göre Davutoğlu partiye son şeklini vermek üzere Kurucular Kurulu ile birlikte Ankara’da iki günlük kamp yapacak. Toplantıda, hazırlanan Parti Tüzüğü ve Programı Kurucular Kurulu’nun görüşlerine açılacak ve istişare edilecek. Tüzük ve Program konusunda ilave ya da eleştiri varsa dikkate alınacak ve Kurucular Kurulu’nun tamamının iştirak ettiği Parti Programı ve Tüzüğü netleşmiş olacak.

PARTİYİ ANLATMAK İÇİN TANITIM PROGRAMI YAPILACAK

Parti kurulduktan sonra tanıtım programı da yapılacak. Kurucular Kurulu’nun tanıtıldığı, parti programının anlatıldığı tanıtım programı düzenlenecek. Kurucular Kurulu, Parti Programı’nın ve  Tüzüğü’nün tanıtımının yapılacağı mütevazı, gösterişten uzak bir program yapılacağı ifade edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.