Demre sahillerinde temizlik

YEREL 03.06.2020 - 12:06, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Demre sahillerinde temizlik

Demre Belediyesi tarafından Demre sahillerinde temizlik kampanyası başlatıldı. Sahiller başlamakta olan deniz mevsimi öncesi temizleniyor.

haberimizvar.net-Demre Belediyesi tarafından Demre sahillerinde temizlik kampanyası başlatıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Demre Belediyesi ekipleri tarafından önce kumsallarda temizlik yapıldı ve atıklar temizlendi. Ardından belediye tarafından kumsalların gerisinde kalan bölümlerde, iş makineleri temizlik ve düzenleme çalışması başlattı. İş makineleriyle kumsalın gerisinde kalan atıklar bir araya toplandı. Çayağzı, Sülüklü, Taşdibi plajlarındaki atıklar, otlar, çöpler kamyonlarla taşındı. Demre'nin en güzel plajı olan Taşdibi Plajı'nın kumsalın arkasındaki kalan bölümünde beton kırıkları, atıklar taşınarak, alan temizleniyor. Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, "Sahillerdeki temizlik çalışması bir iki gün içinde tamamlanacak. Vatandaşımızın denize gireceği alanlar temizlendi. Her taraf şu anda pırıl pırıl hale getirildi. Vatandaşlarımızdan şunu istirham ediyoruz. Ne olur bu alanları temiz tutsunlar. Bu güzelim sahiller hepimizin. Çöpleri, plajların hemen kıyısındaki çöp kutularını atsınlar" dedi. 
Demre Belediyesi tarafından Demre sahillerinde temizlik kampanyası başlatıldı. Sahiller başlamakta olan deniz mevsimi öncesi temizleniyor.

haberimizvar.net-Demre Belediyesi tarafından Demre sahillerinde temizlik kampanyası başlatıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Demre Belediyesi ekipleri tarafından önce kumsallarda temizlik yapıldı ve atıklar temizlendi. Ardından belediye tarafından kumsalların gerisinde kalan bölümlerde, iş makineleri temizlik ve düzenleme çalışması başlattı. İş makineleriyle kumsalın gerisinde kalan atıklar bir araya toplandı. Çayağzı, Sülüklü, Taşdibi plajlarındaki atıklar, otlar, çöpler kamyonlarla taşındı. Demre'nin en güzel plajı olan Taşdibi Plajı'nın kumsalın arkasındaki kalan bölümünde beton kırıkları, atıklar taşınarak, alan temizleniyor.


Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, "Sahillerdeki temizlik çalışması bir iki gün içinde tamamlanacak. Vatandaşımızın denize gireceği alanlar temizlendi. Her taraf şu anda pırıl pırıl hale getirildi. Vatandaşlarımızdan şunu istirham ediyoruz. Ne olur bu alanları temiz tutsunlar. Bu güzelim sahiller hepimizin. Çöpleri, plajların hemen kıyısındaki çöp kutularını atsınlar" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.