Demre'nin adı, uzaydan çekilen fotoğrafta

YEREL 05.06.2020 - 15:25, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Demre'nin adı, uzaydan çekilen fotoğrafta

Antalya'nın Demre ilçesinin ismi, uzaydan çekilen fotoğrafta ilk kez yer aldı.

haberimizvar.net-SpaceX'in uzay aracı Crew Dragon, 30 Mayıs Cumartesi günü uzaya fırlatıldı. Uzay aracı, fırlatmadan 19 saat sonra, kısa adı 'ISS' olan Uluslararası Uzay Üssü ile kenetlendi. Uzay üssünden yayımlanan ilk fotoğrafta, Antalya'nın Demre ilçesindeki Kekova da yer aldı. Fotoğrafta Kekova Koyu, Gökkaya Koyu ve eski adıyla Simena Antik Kenti olan Kaleköy de yer aldı. BAŞKAN KOCAKAYA’DAN AÇIKLAMA Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, yayımlanan fotoğrafı, sosyal medya hesabında paylaştı. Başkan Kocakaya paylaşımında, "Bu fotoğraf Demre için büyük bir onur. Bu fotoğrafta Demre'nin bulunması, fotoğrafta Demre yazması, Demre'nin uluslararası tanınırlığı için paha biçilmez bir zenginlik. Bu fotoğrafın dünyada 59 milyon izleyicisi olan bir dünya portalında yayımlanması, Demre turizmine büyük katkı sağlayacak. Çok mutluyuz" dedi.     
Antalya'nın Demre ilçesinin ismi, uzaydan çekilen fotoğrafta ilk kez yer aldı.

haberimizvar.net-SpaceX'in uzay aracı Crew Dragon, 30 Mayıs Cumartesi günü uzaya fırlatıldı. Uzay aracı, fırlatmadan 19 saat sonra, kısa adı 'ISS' olan Uluslararası Uzay Üssü ile kenetlendi. Uzay üssünden yayımlanan ilk fotoğrafta, Antalya'nın Demre ilçesindeki Kekova da yer aldı. Fotoğrafta Kekova Koyu, Gökkaya Koyu ve eski adıyla Simena Antik Kenti olan Kaleköy de yer aldı.

BAŞKAN KOCAKAYA’DAN AÇIKLAMA

Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, yayımlanan fotoğrafı, sosyal medya hesabında paylaştı. Başkan Kocakaya paylaşımında, "Bu fotoğraf Demre için büyük bir onur. Bu fotoğrafta Demre'nin bulunması, fotoğrafta Demre yazması, Demre'nin uluslararası tanınırlığı için paha biçilmez bir zenginlik. Bu fotoğrafın dünyada 59 milyon izleyicisi olan bir dünya portalında yayımlanması, Demre turizmine büyük katkı sağlayacak. Çok mutluyuz" dedi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.