Demrespor- Korkuteli maçından gol sesi çıkmadı

SPOR 13.02.2022 - 11:23, Güncelleme: 13.02.2022 - 11:23
 

Demrespor- Korkuteli maçından gol sesi çıkmadı

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 4. Bölge 3. Grup'ta oynanan maçta, Demre Belediyespor ile Korkuteli Belediyespor golsüz berabere kaldı.

haberimizvar.net- Demre Stadı'nda oynanan maçı Hakan Yurtseven, Engin Altınay, Ufuk Çelebi hakem üçlüsü yönetti. Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya ile Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek maçı birlikte izledi. Maç, Korkutelispor'un vuruşu ile başladı. Maçın ilk bölümü orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Maçın ilk önemli atağı Demrespor'dan geldi. 18. dakikadaki Demrespor atağında, Enver'in vuruşu üstten auta çıktı. 28. dakikadaki Korkutelispor atağında, Güven müsait pozisyonda topa dokunamadı. 33. dakikadaki Korkutelispor atağında Burak'ın kafa şutu, Demre kalecisi Yusuf'ta kaldı. 41. dakikadaki Demrespor atağında Mehmet'in kafa vuruşunda, Korkuteli kalecisi Onur gole izin vermedi. İlk yarı 0-0 sona erdi. Maçın ikinci yarısında iki takım da orta sahada mücadele etti. Maçın 57. dakikasındaki Demrespor atağında Emre'nin kafa vuruşu, 59. dakikada Ege'nin şutu üstten auta gitti. Maçın 75. dakikasındaki Korkutelispor atağında Güven'in şutu üsten auta çıktı. Maçın kalan bölümünde iki takım da önemli bir atak gerçekleştiremedi. Maçt başladığı gibi golsüz sona erdi. Bu sonuçla Korkuteli Belediyespor puanını 23'e çıkararak grupta lider olan Kepez Belediyespor'a takibini sürdürdü. Demre Beleidyespor ise puanını 18'e çıkardı.    
Türkiye Bölgesel Amatör Lig 4. Bölge 3. Grup'ta oynanan maçta, Demre Belediyespor ile Korkuteli Belediyespor golsüz berabere kaldı.

haberimizvar.net- Demre Stadı'nda oynanan maçı Hakan Yurtseven, Engin Altınay, Ufuk Çelebi hakem üçlüsü yönetti. Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya ile Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek maçı birlikte izledi. Maç, Korkutelispor'un vuruşu ile başladı. Maçın ilk bölümü orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Maçın ilk önemli atağı Demrespor'dan geldi. 18. dakikadaki Demrespor atağında, Enver'in vuruşu üstten auta çıktı. 28. dakikadaki Korkutelispor atağında, Güven müsait pozisyonda topa dokunamadı. 33. dakikadaki Korkutelispor atağında Burak'ın kafa şutu, Demre kalecisi Yusuf'ta kaldı. 41. dakikadaki Demrespor atağında Mehmet'in kafa vuruşunda, Korkuteli kalecisi Onur gole izin vermedi. İlk yarı 0-0 sona erdi.


Maçın ikinci yarısında iki takım da orta sahada mücadele etti. Maçın 57. dakikasındaki Demrespor atağında Emre'nin kafa vuruşu, 59. dakikada Ege'nin şutu üstten auta gitti. Maçın 75. dakikasındaki Korkutelispor atağında Güven'in şutu üsten auta çıktı. Maçın kalan bölümünde iki takım da önemli bir atak gerçekleştiremedi. Maçt başladığı gibi golsüz sona erdi. Bu sonuçla Korkuteli Belediyespor puanını 23'e çıkararak grupta lider olan Kepez Belediyespor'a takibini sürdürdü. Demre Beleidyespor ise puanını 18'e çıkardı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.