Dere, topu Böcek’e attı

GÜNDEM (Web Sitesi) - Web Sitesi | 16.09.2019 - 18:30, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Dere, topu Böcek’e attı

İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, Demirciler Çarşısı’ndaki kira sorununu AESOB Başkanı Adlıhan Dere’ye ilettiğini, Dere’nin ise, “Bu sorunu Başkan Muhittin Böcek’in çözmesi gerek” şeklinde cevap verdiğini söyledi

haberimizvar.net  İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, Ahilik Haftası kutlama töreni nedeniyle Antalya protokolü ve esnaf odası temsilcileriyle sohbet imkanı bulduğunu belirtti. Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere ile birlikte, Sobacılar Çarşısı’nda esnafın çay davetine katıldıklarını belirten Subaşı, esnafın sorunlarını dinlediklerini söyledi. BİRÇOĞU İCRALIK Antalya Sobacılar ve Demirciler Çarşısı Esnaf Derneği Başkanı Mustafa Kasapkara ve demirci esnafının zor durumda olduğunu belirten Subaşı, “Vakıflar’dan yer kiralayarak 750-800 TL kira sözleşmesi yapan esnaf maalesef kiraları ödeyemiyor ve icradalar. Oysa daha sonra belediyeden ve Esnaf Odası’ndan yer kiralayan esnafa kira bedeli 300 TL’den verildi” dedi. ‘BAŞKAN BÖCEK ÇÖZSÜN’ Demirci esnafının kendisine, “Bizi dinleyen yok. Buradaki dükkanları ilk tutan, eski kiracılarız. Üstelik hepimiz el sanatlarıyla uğraşan kişileriz” diye yakındıklarını söyleyen Subaşı, esnafa, “Siz adalet arıyorsunuz, haklısızınız” dediğini ve AESOB Başkanı Adlıhan Dere’yi sorunu aktardığını söyledi.  Dere’nin kendisine, “Bu sorunu Başkan Muhittin Böcek’in çözmesi gerek” şeklinde açıklama yaptığı belirten Subaşı, “Büyükşehir belediye başkanının konuyu dinlemesi ve öğrenmesi halinde çözülmesinin zor olmadığını, ayrıca belediyeye ileteceğimi söyledim ve ayrıldım” dedi.
İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, Demirciler Çarşısı’ndaki kira sorununu AESOB Başkanı Adlıhan Dere’ye ilettiğini, Dere’nin ise, “Bu sorunu Başkan Muhittin Böcek’in çözmesi gerek” şeklinde cevap verdiğini söyledi

haberimizvar.net  İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, Ahilik Haftası kutlama töreni nedeniyle Antalya protokolü ve esnaf odası temsilcileriyle sohbet imkanı bulduğunu belirtti. Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere ile birlikte, Sobacılar Çarşısı’nda esnafın çay davetine katıldıklarını belirten Subaşı, esnafın sorunlarını dinlediklerini söyledi.

BİRÇOĞU İCRALIK

Antalya Sobacılar ve Demirciler Çarşısı Esnaf Derneği Başkanı Mustafa Kasapkara ve demirci esnafının zor durumda olduğunu belirten Subaşı, “Vakıflar’dan yer kiralayarak 750-800 TL kira sözleşmesi yapan esnaf maalesef kiraları ödeyemiyor ve icradalar. Oysa daha sonra belediyeden ve Esnaf Odası’ndan yer kiralayan esnafa kira bedeli 300 TL’den verildi” dedi.

‘BAŞKAN BÖCEK ÇÖZSÜN’

Demirci esnafının kendisine, “Bizi dinleyen yok. Buradaki dükkanları ilk tutan, eski kiracılarız. Üstelik hepimiz el sanatlarıyla uğraşan kişileriz” diye yakındıklarını söyleyen Subaşı, esnafa, “Siz adalet arıyorsunuz, haklısızınız” dediğini ve AESOB Başkanı Adlıhan Dere’yi sorunu aktardığını söyledi.  Dere’nin kendisine, “Bu sorunu Başkan Muhittin Böcek’in çözmesi gerek” şeklinde açıklama yaptığı belirten Subaşı, “Büyükşehir belediye başkanının konuyu dinlemesi ve öğrenmesi halinde çözülmesinin zor olmadığını, ayrıca belediyeye ileteceğimi söyledim ve ayrıldım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.