Destek ‘TİM’i yerine ulaştı

GÜNDEM 28.10.2019 - 13:52, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Destek ‘TİM’i yerine ulaştı

Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM), Barış Pınarı Harekatı'na sınırı olan bölgelerde yaşayanlara insani yardım sağlamak amacıyla ‘Birliklerimiz Birlikteliğimizdir’ sloganıyla başlattığı kampanya kapsamında toplanan 35 TIR insani yardımın bir kısmı Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi ile Kilis'te dağıtıldı

haberimizvar.net İçerisinde battaniye, halı, ayakkabı, giyim eşyası ve gıda gibi temel ihtiyaç maddelerinin yer aldığı 35 TIR’lık insani yardım malzemesi, Türk Kızılay ekiplerince Akçakale İlçesi’ndeki ihtiyaç sahiplerine teslim edildi. Ekiplerin, Kilis'in Göktaş, Ceritler, Karacaören köylerinde de dağıtım gerçekleştirdiği öğrenildi. BU ÜLKE İÇİN ÇALIŞIYORUZ TİM Başkanı İsmail Gülle, Akçakale İlçesi’ndeki dağıtımda yaptığı konuşmada, Barış Pınarı Harekatı'na destek vermek amacıyla 200 ihracatçıyla geçen hafta Akçakale'ye geldiklerini anımsattı. İhracatçılar olarak bugün de milletin yanında olmaya geldiklerini belirten Gülle, "İhracatçılarımız buradaki ihtiyaçları görerek 35 TIR’lık bir yardım malzemesi gönderdi. Onları da Kızılayımıza emanet ettik. Kızılayımızla, belediyemizle, devletimizle beraber yardımları dağıtacağız. Biz bu ülke için üretiyoruz, çalışıyoruz, bunu da yapmaya devam edeceğiz" dedi. Gülle, sürecin sonunda istihdam noktasında Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ile birlikte çalışmalar yürüteceklerini ve verdikleri sözleri yerine getireceklerini belirtti. ‘DESTAN YAZDILAR’ AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay da, Gülle ve tüm ihracatçılara teşekkür ederek, Mehmetçiklerin cephede destan yazdığını, arka cephede ise sivil toplum kuruluşlarının çok güzel çalışmalar yürüttüğünü ifade etti. Akçakale Belediye Başkanı Yalçınkaya ise harekatın başladığı günden bu yana sivil toplum kuruluşlarına çağrıda bulunduklarını ancak sadece TİM'in çağrılarına cevap verdiğini söyledi. İhracatçıları birer "aslan" olarak niteleyen Yalçınkaya, TİM Başkanı Gülle ve arkadaşlarının destan yazdığını kaydetti.
Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM), Barış Pınarı Harekatı'na sınırı olan bölgelerde yaşayanlara insani yardım sağlamak amacıyla ‘Birliklerimiz Birlikteliğimizdir’ sloganıyla başlattığı kampanya kapsamında toplanan 35 TIR insani yardımın bir kısmı Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi ile Kilis'te dağıtıldı

haberimizvar.net İçerisinde battaniye, halı, ayakkabı, giyim eşyası ve gıda gibi temel ihtiyaç maddelerinin yer aldığı 35 TIR’lık insani yardım malzemesi, Türk Kızılay ekiplerince Akçakale İlçesi’ndeki ihtiyaç sahiplerine teslim edildi. Ekiplerin, Kilis'in Göktaş, Ceritler, Karacaören köylerinde de dağıtım gerçekleştirdiği öğrenildi.

BU ÜLKE İÇİN ÇALIŞIYORUZ

TİM Başkanı İsmail Gülle, Akçakale İlçesi’ndeki dağıtımda yaptığı konuşmada, Barış Pınarı Harekatı'na destek vermek amacıyla 200 ihracatçıyla geçen hafta Akçakale'ye geldiklerini anımsattı. İhracatçılar olarak bugün de milletin yanında olmaya geldiklerini belirten Gülle, "İhracatçılarımız buradaki ihtiyaçları görerek 35 TIR’lık bir yardım malzemesi gönderdi. Onları da Kızılayımıza emanet ettik. Kızılayımızla, belediyemizle, devletimizle beraber yardımları dağıtacağız. Biz bu ülke için üretiyoruz, çalışıyoruz, bunu da yapmaya devam edeceğiz" dedi. Gülle, sürecin sonunda istihdam noktasında Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ile birlikte çalışmalar yürüteceklerini ve verdikleri sözleri yerine getireceklerini belirtti.

‘DESTAN YAZDILAR’

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay da, Gülle ve tüm ihracatçılara teşekkür ederek, Mehmetçiklerin cephede destan yazdığını, arka cephede ise sivil toplum kuruluşlarının çok güzel çalışmalar yürüttüğünü ifade etti. Akçakale Belediye Başkanı Yalçınkaya ise harekatın başladığı günden bu yana sivil toplum kuruluşlarına çağrıda bulunduklarını ancak sadece TİM'in çağrılarına cevap verdiğini söyledi. İhracatçıları birer "aslan" olarak niteleyen Yalçınkaya, TİM Başkanı Gülle ve arkadaşlarının destan yazdığını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.