Devlet Bahçeli virüsün biteceği tarihi açıkladı

GÜNDEM 20.04.2020 - 18:21, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Devlet Bahçeli virüsün biteceği tarihi açıkladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, etkisini sürdüren korona virüs salgınıyla ilgili olarak, "İnanıyorum ki Türkiye bu badireyi en geç ramazan ayının sonuna kadar atlatacak" dedi. Koronanın Çin tarafından üretilmiş olması ihtimaline değinen Bahçeli, "Bu durumun çok vahim ve trajik sonuçları olacaktır" dedi.

haberimizvar.net-Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "KOVİD-19 Salgınına Karşı Alınan Tedbirler ve Bu Kapsamdaki Siyasi Gelişmeler" hakkında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "İnanıyorum ki Türkiye bu badireyi en geç ramazan ayının sonuna kadar atlatacak, bayram günleri kucaklaşmalarla, sevinç ve heyecan sağanağıyla bezenip billurlaşacaktır." dedi. Bahçeli, "Şayet virüs Çin’in siyasi gayelerine hizmet maksadıyla imal edilmişse bu durumun çok vahim ve trajik sonuçları olabilecektir" ifadelerini kullandı. Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde;  Bahçeli, "İnanıyorum ki Türkiye bu badireyi en geç ramazan ayının sonuna kadar atlatacak, bayram günleri kucaklaşmalarla, sevinç ve heyecan sağanağıyla bezenip billurlaşacaktır. Türkiye salgın dönemini en az hasarla, hızlı bir şekilde aşacak, yaralar da milli birlik ruhuyla sarılacaktır. Kriz seviciler, alınan ve ekonomiyi zırha büründüren tedbirlerden dolayı sukutuhayale uğrayacaklardır" ifadelerini kullandı.  Bahçeli, virüsün Çin'den yayıldığı iddialarına ilişkinse, "Şayet virüs Çin’in siyasi gayelerine hizmet maksadıyla imal edilmişse bu durumun çok vahim ve trajik sonuçları olabilecektir" diye konuştu.  İnfaz düzenlemesi hakkında konuşan Bahçeli, "TBMM'de geçen hafta kabul edilen infaz düzenlemesiyle ilgili kanunun görüşülmesi esnasında CHP'nin ve çıkar ittifakının suçlamaları aslında karşımızdaki siyasi hezeyan ve hüsranı göstermesi bakımından ibretlik olmuştur. FETÖ'cülerin ve PKK'lıların infaz düzenlemesi kapsamına alınmaması CHP'yi, İYİ Parti'yi, HDP'yi çılgına çevirmiştir" dedi 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, etkisini sürdüren korona virüs salgınıyla ilgili olarak, "İnanıyorum ki Türkiye bu badireyi en geç ramazan ayının sonuna kadar atlatacak" dedi. Koronanın Çin tarafından üretilmiş olması ihtimaline değinen Bahçeli, "Bu durumun çok vahim ve trajik sonuçları olacaktır" dedi.

haberimizvar.net-Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "KOVİD-19 Salgınına Karşı Alınan Tedbirler ve Bu Kapsamdaki Siyasi Gelişmeler" hakkında açıklamalarda bulundu.

Bahçeli, "İnanıyorum ki Türkiye bu badireyi en geç ramazan ayının sonuna kadar atlatacak, bayram günleri kucaklaşmalarla, sevinç ve heyecan sağanağıyla bezenip billurlaşacaktır." dedi.

Bahçeli, "Şayet virüs Çin’in siyasi gayelerine hizmet maksadıyla imal edilmişse bu durumun çok vahim ve trajik sonuçları olabilecektir" ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde;

 Bahçeli, "İnanıyorum ki Türkiye bu badireyi en geç ramazan ayının sonuna kadar atlatacak, bayram günleri kucaklaşmalarla, sevinç ve heyecan sağanağıyla bezenip billurlaşacaktır. Türkiye salgın dönemini en az hasarla, hızlı bir şekilde aşacak, yaralar da milli birlik ruhuyla sarılacaktır. Kriz seviciler, alınan ve ekonomiyi zırha büründüren tedbirlerden dolayı sukutuhayale uğrayacaklardır" ifadelerini kullandı. 

Bahçeli, virüsün Çin'den yayıldığı iddialarına ilişkinse, "Şayet virüs Çin’in siyasi gayelerine hizmet maksadıyla imal edilmişse bu durumun çok vahim ve trajik sonuçları olabilecektir" diye konuştu. 

İnfaz düzenlemesi hakkında konuşan Bahçeli, "TBMM'de geçen hafta kabul edilen infaz düzenlemesiyle ilgili kanunun görüşülmesi esnasında CHP'nin ve çıkar ittifakının suçlamaları aslında karşımızdaki siyasi hezeyan ve hüsranı göstermesi bakımından ibretlik olmuştur. FETÖ'cülerin ve PKK'lıların infaz düzenlemesi kapsamına alınmaması CHP'yi, İYİ Parti'yi, HDP'yi çılgına çevirmiştir" dedi 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.