Dezenfekte edilmesi gereken AKP zihniyetidir

SİYASET 09.12.2021 - 12:58, Güncelleme: 09.12.2021 - 13:02
 

Dezenfekte edilmesi gereken AKP zihniyetidir

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, İletişim Başkanlığının dezenfekte edilmesi için yapılan harcamaya ilişkin konuştu.

haberimizvar.net- Harcamaları ve personel sayısı ile sık sık gündem olan Cumhurbaşkanlığı’na bağlı İletişim Başkanlığı’nın dezenfekte edilmesi için yüz binlerce liralık bir ihale düzenlendiği açığa çıktı. 2 Aralık’ta açıklanan ihale sonuç ilanına göre İletişim Başkanlığı ile Arvend Gıda Elektronik Tekstil Turizm İnşaat Şirketi arasında tam 393 bin TL’lik bir sözleşme imzalandı.   “MİLLETİN PARALARI HİÇ EDİLİYOR” CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek ise İletişim Başkanlığının dezenfekte edilmesi için yapılan ihaleye tepki göstererek şunları söyledi: “Eski Bakan Ruhsar Pekcan’ın ortağı olduğu şirketten bakanlığa dezenfektan satın alınmasına ilişkin şikâyet dosyasının işleme konulmaması skandalı ile karşı karşıyayken, şimdi yine milletin paraları anlamsız şekilde bu kez İletişim Başkanlığında hiç ediliyor. Ülke ekonomisi yerle bir iken, insanlar geçim derdiyle boğuşurken AKP’nin genel başkanının propaganda bakanlığının dezenfekte edilmesi için 393 bin TL’lik sözleşme imzalanıyor. Burada temizlenmesi, dezenfekte edilmesi gereken bir şey varsa o da binalar değil, AKP zihniyetinin talancı, rantçı, torpilci zihniyetinin ta kendisidir”
CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, İletişim Başkanlığının dezenfekte edilmesi için yapılan harcamaya ilişkin konuştu.

haberimizvar.net- Harcamaları ve personel sayısı ile sık sık gündem olan Cumhurbaşkanlığı’na bağlı İletişim Başkanlığı’nın dezenfekte edilmesi için yüz binlerce liralık bir ihale düzenlendiği açığa çıktı. 2 Aralık’ta açıklanan ihale sonuç ilanına göre İletişim Başkanlığı ile Arvend Gıda Elektronik Tekstil Turizm İnşaat Şirketi arasında tam 393 bin TL’lik bir sözleşme imzalandı.

 
“MİLLETİN PARALARI HİÇ EDİLİYOR”

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek ise İletişim Başkanlığının dezenfekte edilmesi için yapılan ihaleye tepki göstererek şunları söyledi: “Eski Bakan Ruhsar Pekcan’ın ortağı olduğu şirketten bakanlığa dezenfektan satın alınmasına ilişkin şikâyet dosyasının işleme konulmaması skandalı ile karşı karşıyayken, şimdi yine milletin paraları anlamsız şekilde bu kez İletişim Başkanlığında hiç ediliyor. Ülke ekonomisi yerle bir iken, insanlar geçim derdiyle boğuşurken AKP’nin genel başkanının propaganda bakanlığının dezenfekte edilmesi için 393 bin TL’lik sözleşme imzalanıyor. Burada temizlenmesi, dezenfekte edilmesi gereken bir şey varsa o da binalar değil, AKP zihniyetinin talancı, rantçı, torpilci zihniyetinin ta kendisidir”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.