Dikkat! Yağmur geliyor

YEREL 26.11.2021 - 15:11, Güncelleme: 26.11.2021 - 15:11
 

Dikkat! Yağmur geliyor

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre yarın Antalya ve çevresinde kuvvetli yağış görülecek. İl merkezi ile Serik, Aksu, Manavgat ve İbradı ilçelerinde sel baskınlarına karşı dikkatli olunması istendi.

haberimizvar.net- Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü, Antalya ve ilçeleri için 'kuvvetli yağış' uyarısında bulundu. Bu gece başlayacak olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yarın sabah saatlerinde etkisini artırarak, Antalya genelinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (76-100 kg/m2), il merkezi ve doğu ilçelerinde (Aksu, Serik, Manavgat, Akseki, Gündoğmuş ve İbradı) aşırı (100 kg/m2 ve üzeri) olmasının beklendiğine dikkati çeken meteoroloji, sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar, hortum ve fırtına gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini bildirdi. Antalya çevrelerinde beklenen aşırı gök gürültülü sağanak yağışların pazar günü saat 12.00 sıralarında sona ermesi bekleniyor.
Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre yarın Antalya ve çevresinde kuvvetli yağış görülecek. İl merkezi ile Serik, Aksu, Manavgat ve İbradı ilçelerinde sel baskınlarına karşı dikkatli olunması istendi.

haberimizvar.net- Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü, Antalya ve ilçeleri için 'kuvvetli yağış' uyarısında bulundu. Bu gece başlayacak olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yarın sabah saatlerinde etkisini artırarak, Antalya genelinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (76-100 kg/m2), il merkezi ve doğu ilçelerinde (Aksu, Serik, Manavgat, Akseki, Gündoğmuş ve İbradı) aşırı (100 kg/m2 ve üzeri) olmasının beklendiğine dikkati çeken meteoroloji, sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar, hortum ve fırtına gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini bildirdi.

Antalya çevrelerinde beklenen aşırı gök gürültülü sağanak yağışların pazar günü saat 12.00 sıralarında sona ermesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.