Dilsiz şeytan kesilenlerden alınacak ahlak dersimiz yok

SİYASET 11.11.2021 - 12:31, Güncelleme: 11.11.2021 - 12:31
 

Dilsiz şeytan kesilenlerden alınacak ahlak dersimiz yok

İYİ Parti Kumluca İlçe Başkanı Bekir Bircan, İYİ’ler hareketi yolunda önlerini kesmek için her türlü entrikayı çeviren bir siyaset anlayışıyla karşı karşıya olduklarını belirterek, “Milletvekili Lütfü Türkkan öfkesine yenik düşerek bir hata yapmıştır. Bu yanlış davranışı tasvip etmiyoruz. Ancak Türk çiftçisine ‘ananı da al git’ derken sus pus olanlar, şehit anasını mahkemede süründürülürken görmezden gelenler, şehit babasına haciz gönderilirken korkup sinenler, dinimizle alay edip makaraya saranlar karşısında dilsiz şeytan kesilenlerden alınacak bir ahlak dersimiz yoktur” dedi

haberimizvar.net- İYİ Parti Kumluca İlçe Başkanı Bekir Bircan, memlekete huzur, bereket ve güven getirmek için çıktıkları İYİ’ler hareketi yolunda önlerini kesmek için her türlü entrikayı çeviren bir siyaset anlayışıyla karşı karşıya olduklarını kaydetti. Son günlerde İYİ Parti’nin yükselişini görenlerin paniğe kapıldığını ve önlerini kesmek için milletle aralarına barikat koymak istendiğini ifade ederek, “Genel Başkanımızın Bingöl ziyaretinde bu provokasyonlara bir yenisi daha eklenmiştir. Milletvekili Lütfü Türkkan öfkesine yenik düşerek bir hata yapmıştır. Bu yanlış davranışı tasvip etmiyoruz ve eleştirilerin tümüne saygıyla yaklaşıyoruz. Tasvip etmediğimiz gibi başkaları gibi ‘Hırsız bizim hırsızımız’ demiyor, örnek olsun diye gereğini yapıyoruz” dedi. TABİİ Kİ TASVİP ETMİYORUZ Bekir Bircan, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Tabii ki tasvip etmiyoruz, fakat;Türk çiftçisine ananı da al git derken sus pus olanlar,84 milyon Türk milletinin anasına küfür edenlere ballı ihaleler verilirken konuşmayıp kafasını öne eğenler,şehit anasını mahkemede süründürülürken görmezden gelenler, şehit babasına haciz gönderilirken korkup sinenler, dinimizle alay edip makaraya saranlar karşısında dilsiz şeytan kesilenlerden alınacak bir ahlak dersimiz yoktur.Bizim ‘Milliyetçiliği ayaklar altına aldık’ diyenlerle yol yürüyenlerden alınacak Ülkücülük dersimiz de yoktur.Bize 2 yıldır zillet, illet diye küfredilirken neredeydiniz?Genel Başkanımıza her türlü hakaret edilirken ne yapıyordunuz?“ MİLLETİN AKLIYLA ALAY ETMEYİN “Sadece peygamberlere mahsus olan sünnet, Reis’e atfedilirken neredeydiniz?Cennetten tapu dağıtılıp, şirk küfrüne girerken neredeydiniz? Bebek katilinin TRT’de mektubu okutulurken ne iş tutuyordunuz? Bebek katilinin kardeşi TRT’de konuşturulurken ülkücülük duygularınız mı körelmişti? Keşke Yunan kazansaydı diyen Fesli Kadir’in arkasında dizilirken neredeydiniz? Bunlar düpedüz millete küfretmek değil miydi? Artık milletin aklıyla alay etmekten vazgeçin.Adalet herkes için geçerlidir. Adalet zayıfken değil güçlü iken istenmelidir.” YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ “Ahlaklı ve vicdanlı bir siyaset yaparken, elbette önümüze çıkıp yolumuzu kesmek isteyenler, bizi karalamak isteyenler olacaktır. Biz en az bizi hain ilan edenler kadar vatanımızı ve milletimizi seviyoruz.Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin varlığını ve bölünmez bütünlüğünü son nefesimize kadar savunacağız.Dün olduğu gibi bugün ve yarın her türlü iç ve dış mihraklara karşı Kuvayı Milliye ruhumuz canlı olacaktır.Gerçek ülkücü; Muhsin Yazıcıoğlu başkanın dediği gibi,‘Vatan aşkı maya gibidir, sütü bozuk olanlarda tutmaz’ deyip yolumuza yılmadan devam edeceğiz.”
İYİ Parti Kumluca İlçe Başkanı Bekir Bircan, İYİ’ler hareketi yolunda önlerini kesmek için her türlü entrikayı çeviren bir siyaset anlayışıyla karşı karşıya olduklarını belirterek, “Milletvekili Lütfü Türkkan öfkesine yenik düşerek bir hata yapmıştır. Bu yanlış davranışı tasvip etmiyoruz. Ancak Türk çiftçisine ‘ananı da al git’ derken sus pus olanlar, şehit anasını mahkemede süründürülürken görmezden gelenler, şehit babasına haciz gönderilirken korkup sinenler, dinimizle alay edip makaraya saranlar karşısında dilsiz şeytan kesilenlerden alınacak bir ahlak dersimiz yoktur” dedi

haberimizvar.net- İYİ Parti Kumluca İlçe Başkanı Bekir Bircan, memlekete huzur, bereket ve güven getirmek için çıktıkları İYİ’ler hareketi yolunda önlerini kesmek için her türlü entrikayı çeviren bir siyaset anlayışıyla karşı karşıya olduklarını kaydetti. Son günlerde İYİ Parti’nin yükselişini görenlerin paniğe kapıldığını ve önlerini kesmek için milletle aralarına barikat koymak istendiğini ifade ederek, “Genel Başkanımızın Bingöl ziyaretinde bu provokasyonlara bir yenisi daha eklenmiştir. Milletvekili Lütfü Türkkan öfkesine yenik düşerek bir hata yapmıştır. Bu yanlış davranışı tasvip etmiyoruz ve eleştirilerin tümüne saygıyla yaklaşıyoruz. Tasvip etmediğimiz gibi başkaları gibi ‘Hırsız bizim hırsızımız’ demiyor, örnek olsun diye gereğini yapıyoruz” dedi.

TABİİ Kİ TASVİP ETMİYORUZ
Bekir Bircan, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Tabii ki tasvip etmiyoruz, fakat;Türk çiftçisine ananı da al git derken sus pus olanlar,84 milyon Türk milletinin anasına küfür edenlere ballı ihaleler verilirken konuşmayıp kafasını öne eğenler,şehit anasını mahkemede süründürülürken görmezden gelenler, şehit babasına haciz gönderilirken korkup sinenler, dinimizle alay edip makaraya saranlar karşısında dilsiz şeytan kesilenlerden alınacak bir ahlak dersimiz yoktur.Bizim ‘Milliyetçiliği ayaklar altına aldık’ diyenlerle yol yürüyenlerden alınacak Ülkücülük dersimiz de yoktur.Bize 2 yıldır zillet, illet diye küfredilirken neredeydiniz?Genel Başkanımıza her türlü hakaret edilirken ne yapıyordunuz?“
MİLLETİN AKLIYLA ALAY ETMEYİN
“Sadece peygamberlere mahsus olan sünnet, Reis’e atfedilirken neredeydiniz?Cennetten tapu dağıtılıp, şirk küfrüne girerken neredeydiniz? Bebek katilinin TRT’de mektubu okutulurken ne iş tutuyordunuz? Bebek katilinin kardeşi TRT’de konuşturulurken ülkücülük duygularınız mı körelmişti? Keşke Yunan kazansaydı diyen Fesli Kadir’in arkasında dizilirken neredeydiniz? Bunlar düpedüz millete küfretmek değil miydi? Artık milletin aklıyla alay etmekten vazgeçin.Adalet herkes için geçerlidir. Adalet zayıfken değil güçlü iken istenmelidir.”
YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ
“Ahlaklı ve vicdanlı bir siyaset yaparken, elbette önümüze çıkıp yolumuzu kesmek isteyenler, bizi karalamak isteyenler olacaktır. Biz en az bizi hain ilan edenler kadar vatanımızı ve milletimizi seviyoruz.Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin varlığını ve bölünmez bütünlüğünü son nefesimize kadar savunacağız.Dün olduğu gibi bugün ve yarın her türlü iç ve dış mihraklara karşı Kuvayı Milliye ruhumuz canlı olacaktır.Gerçek ülkücü; Muhsin Yazıcıoğlu başkanın dediği gibi,‘Vatan aşkı maya gibidir, sütü bozuk olanlarda tutmaz’ deyip yolumuza yılmadan devam edeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.