Doktoru ve koruması yoğun bakımda

GÜNDEM 25.03.2020 - 18:42, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Doktoru ve koruması yoğun bakımda

Korona virüsünden hayatını kaybeden Kara Kuvvetleri eski Komutanı Aytaç Yalman’ın doktoru ve korumasının da yoğun bakımda olduğu belirtildi. Aytaç Yalman’ın eşi de GATA’da tedavi görüyor.

haberimizvar.net- Kara Kuvvetleri eski Komutanı emekli orgeneral Aytaç Yalman’ın tedavi sürecinde yanında bulunan doktoru ve korumasında korona virüs tespit edildi. Yalman’ın doktoru ve koruması yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü bildirildi. Emekli orgeneral Aytaç Yalman, korona virüs nedeniyle hayatını kaybetmişti. Aytaç Yalman’ın eşinin ardından, orduda görevli askeri hekim ve korumasında da korona virüsün saptandığı ifade edildi.   YALMAN’I EŞİ GATA’DA TEDAVİ ALTINDA   KRT’den Çağdaş Ulus’un haberine göre, korona virüs nedeniyle tedavi gören kadın doktorun, Aytaç Yalman’ın eşiyle birlikte Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde (GATA) tedavi gördüğü bilgisine ulaşılırken, doktorun Fenerbahçe Orduevi’nde görevli olduğu belirlendi. Yalman’ın korumasının da korona virüse yakalandığı ve yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü ifade edildi.   ORDUEVİNDE ÖNLEMLER ARTIRILMIŞTI   Aytaç Yalman’ın korona virüsten ölüm haberi Türkiye’de virüsten üçüncü ölüm olarak kayıtlara geçmişti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklama yaparak, haberi doğrulamıştı. Yalman’ın 15 Mart’taki vefatı sonrası da ailesiyle yaşadığı Fenerbahçe Orduevi’nde korona virüs önlemleri artırılmış, Yalman’ın spor yaptığı Orduevindeki salona gidenlerin test yaptırmak için hastanelere başvurduğu bilgisine ulaşılmıştı.  
Korona virüsünden hayatını kaybeden Kara Kuvvetleri eski Komutanı Aytaç Yalman’ın doktoru ve korumasının da yoğun bakımda olduğu belirtildi. Aytaç Yalman’ın eşi de GATA’da tedavi görüyor.

haberimizvar.net- Kara Kuvvetleri eski Komutanı emekli orgeneral Aytaç Yalman’ın tedavi sürecinde yanında bulunan doktoru ve korumasında korona virüs tespit edildi. Yalman’ın doktoru ve koruması yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü bildirildi. Emekli orgeneral Aytaç Yalman, korona virüs nedeniyle hayatını kaybetmişti. Aytaç Yalman’ın eşinin ardından, orduda görevli askeri hekim ve korumasında da korona virüsün saptandığı ifade edildi.

 

YALMAN’I EŞİ GATA’DA TEDAVİ ALTINDA

 

KRT’den Çağdaş Ulus’un haberine göre, korona virüs nedeniyle tedavi gören kadın doktorun, Aytaç Yalman’ın eşiyle birlikte Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde (GATA) tedavi gördüğü bilgisine ulaşılırken, doktorun Fenerbahçe Orduevi’nde görevli olduğu belirlendi. Yalman’ın korumasının da korona virüse yakalandığı ve yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü ifade edildi.

 

ORDUEVİNDE ÖNLEMLER ARTIRILMIŞTI

 

Aytaç Yalman’ın korona virüsten ölüm haberi Türkiye’de virüsten üçüncü ölüm olarak kayıtlara geçmişti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklama yaparak, haberi doğrulamıştı. Yalman’ın 15 Mart’taki vefatı sonrası da ailesiyle yaşadığı Fenerbahçe Orduevi’nde korona virüs önlemleri artırılmış, Yalman’ın spor yaptığı Orduevindeki salona gidenlerin test yaptırmak için hastanelere başvurduğu bilgisine ulaşılmıştı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.