Düğün salonları ne zaman açılıyor?

GÜNDEM 29.05.2020 - 16:53, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Düğün salonları ne zaman açılıyor?

Yaz aylarının yaklaşmasıyla beraber korona virüsle mücadele kapsamında 19 Mart’ta kapatılan düğün salonlarının açılış tarihi merak konusu oldu. Düğün planları yapan milyonlarca vatandaş Düğün salonları ne zaman açılıyor? Düğün salonları ne zaman açılacak? sorularının cevaplarını merak ederken Düğünlerin ne zaman yapılacağı normalleşme planıyla netlik kazandı.

haberimizvar.net- Korona virüsle mücadele kapsamında kapalı mekanların kapatılması kararı alınmış, bu kapsamda düğün salonları da 19 Mart’ta kapatılmıştı. Virüs salgınında vaka ve ölüm sayılarındaki azalma ile Türkiye’de normalleşme adımları atılırken kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 Haziran’da şehirlerarası seyahat kısıtlamasının kaldırılacağını, kronik rahatsızlığı bulunmayan kamu çalışanlarının iş başı yapacağını, restoran ve kafelerin saat 22:00’ye kadar açık kalabileceğini, yüzme havuzu, spor merkezleri, çay bahçeleri ve lokallerin açılacağını açıkladı.   DÜĞÜN SALONLARININ AÇILIŞI 1 TEMMUZ’DA Açıklamalarla beraber düğünlerin yapılıp yapılmayacağını, ne zaman yapılacağını merak eden vatandaşlar ise, Düğün salonları ne zaman açılıyor? Düğün salonları ne zaman açılacak? sorularının cevaplarını merak etmeye başladı. Tele 1’de yer alan Cumhurbaşkanlığı Normalleşme Planı’na göre, düğün salonlarının açılacağı tarih netleşti. Plan resmi olarak yayınlanmasa da belirtilen takvim’de 1 Haziran’da kafe ve restoranların, yüzme havuzlarının ve spor merkezlerinin, çay bahçesi ve lokallerin açılış tarihi 1 Haziran olarak belirtilmiş ve bu yerlerin 1 Haziran’da açılacağı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmıştı. Aynı takvimde ise, düğün salonlarının açılış tarihi olarak 1 Temmuz 2020 gösterilmekte. Bu kapsamda düğün salonlarının 1 Temmuz’da açılacağı öngörülmekte.  
Yaz aylarının yaklaşmasıyla beraber korona virüsle mücadele kapsamında 19 Mart’ta kapatılan düğün salonlarının açılış tarihi merak konusu oldu. Düğün planları yapan milyonlarca vatandaş Düğün salonları ne zaman açılıyor? Düğün salonları ne zaman açılacak? sorularının cevaplarını merak ederken Düğünlerin ne zaman yapılacağı normalleşme planıyla netlik kazandı.

haberimizvar.net- Korona virüsle mücadele kapsamında kapalı mekanların kapatılması kararı alınmış, bu kapsamda düğün salonları da 19 Mart’ta kapatılmıştı.

dugun-salonlari-ne-zaman-acilacak-002.jpg

Virüs salgınında vaka ve ölüm sayılarındaki azalma ile Türkiye’de normalleşme adımları atılırken kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 Haziran’da şehirlerarası seyahat kısıtlamasının kaldırılacağını, kronik rahatsızlığı bulunmayan kamu çalışanlarının iş başı yapacağını, restoran ve kafelerin saat 22:00’ye kadar açık kalabileceğini, yüzme havuzu, spor merkezleri, çay bahçeleri ve lokallerin açılacağını açıkladı.

dugunler-ne-zaman-baslayacak.jpg

 

DÜĞÜN SALONLARININ AÇILIŞI 1 TEMMUZ’DA

Açıklamalarla beraber düğünlerin yapılıp yapılmayacağını, ne zaman yapılacağını merak eden vatandaşlar ise, Düğün salonları ne zaman açılıyor? Düğün salonları ne zaman açılacak? sorularının cevaplarını merak etmeye başladı. Tele 1’de yer alan Cumhurbaşkanlığı Normalleşme Planı’na göre, düğün salonlarının açılacağı tarih netleşti.

dugunler-ne-zaman-olacak.jpg

Plan resmi olarak yayınlanmasa da belirtilen takvim’de 1 Haziran’da kafe ve restoranların, yüzme havuzlarının ve spor merkezlerinin, çay bahçesi ve lokallerin açılış tarihi 1 Haziran olarak belirtilmiş ve bu yerlerin 1 Haziran’da açılacağı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmıştı. Aynı takvimde ise, düğün salonlarının açılış tarihi olarak 1 Temmuz 2020 gösterilmekte. Bu kapsamda düğün salonlarının 1 Temmuz’da açılacağı öngörülmekte.

dugun-salonlari-aciliyor-001.jpg

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.