Ekici Peynir, 3. nesle emanet

EKONOMİ 09.08.2019 - 16:45, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Ekici Peynir, 3. nesle emanet

60 seneyi aşkın bir süredir peynir sektörünün ileri gelen markaları arasında bulunan Ekici Peynir’de Burçin Ekici yeni genel müdür oldu.

  haberimizvar.net 2005 senesinde 9 Eylül Üniversitesi İngilizce İşletme bölümünü bitiren Burçin Ekici, İngiltere’de M.L.S. International College’da yönetim ve pazarlama üzerine eğitim gördü. 2007 senesinde Ekici’nin pazarlama departmanında iş hayatına adım atan Burçin Ekici, sonrasında ise satış departmanında 3 sene süresince zincir mağazalar satış müdürü olarak görevini sürdürdü. 2010 senesinde lojistik müdürlüğü görevine gelmesiyle beraber bölümü baştan aşağıya yeniledi. 2014 yılından beri satış direktörlüğüne devam eden Burçin Ekici, Haziran 2019 itibariyle Ekici Peynir’in Genel Müdürü oldu.  Aynı zamanda Antalya Sanayici ve İş adamları Derneği ve Antalya OSB TEKNO Park’ın Yönetim Kurulu üyesi de olan Burçin Ekici, Ekici Ailesi’nde üçüncü nesli temsil ediyor. 
60 seneyi aşkın bir süredir peynir sektörünün ileri gelen markaları arasında bulunan Ekici Peynir’de Burçin Ekici yeni genel müdür oldu.

 

haberimizvar.net 2005 senesinde 9 Eylül Üniversitesi İngilizce İşletme bölümünü bitiren Burçin Ekici, İngiltere’de M.L.S. International College’da yönetim ve pazarlama üzerine eğitim gördü. 2007 senesinde Ekici’nin pazarlama departmanında iş hayatına adım atan Burçin Ekici, sonrasında ise satış departmanında 3 sene süresince zincir mağazalar satış müdürü olarak görevini sürdürdü. 2010 senesinde lojistik müdürlüğü görevine gelmesiyle beraber bölümü baştan aşağıya yeniledi. 2014 yılından beri satış direktörlüğüne devam eden Burçin Ekici, Haziran 2019 itibariyle Ekici Peynir’in Genel Müdürü oldu. 

Aynı zamanda Antalya Sanayici ve İş adamları Derneği ve Antalya OSB TEKNO Park’ın Yönetim Kurulu üyesi de olan Burçin Ekici, Ekici Ailesi’nde üçüncü nesli temsil ediyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.