Emekler heba oldu

YEREL 27.01.2021 - 15:40, Güncelleme: 27.01.2021 - 15:40
 

Emekler heba oldu

Antalya'da dün akşamdan bu yana etkili olan ve gece yarısı şiddetini artıran yağış ve fırtına, yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor.

haberimizvar.net NARENCİYE BAHÇELERİ VE SERALAR SU ALTINDA Metrekareye 167 kilogram yağış düştüğü Antalya'nın Aksu ilçesindeki sera ve narenciye bahçeleri de su altında kaldı. Yağış ve fırtınanın devam etmesi nedeniyle bölgede ne kadar tarım arazisinin hasar gördüğü tespit edilemiyor. Yaş sebze ve meyve üretiminin önemli merkezlerinden biri olan Aksu ilçesindeki seralar, yine geçen yıllarda olumsuz hava şartları nedeniyle zarar görmüştü. SAKLIKENT'E KAR YAĞDI Son 25 yılın en karsız sezonunu yaşayan, kent merkezine 37 kilometre uzaklıktaki Saklıkent Kayak Merkezi'nde ise son yağışlarla birlikte kar kalınlığı 20 santimi buldu. 60 METRE UZAKTAKİ SİTENİN BALKONUNDA BALIK BULUNDU Konyaaltı sahiline 60 metre uzaklıktaki bir sitenin 3'üncü katındaki dairenin balkonuna, fırtınanın etkisiyle gelen bir balık, ev sahibini şaşkınlığa uğrattı. Ev sahibi Kadriye Bahadır, "Geceden gelmiş olabilir. Sabah balkona çıktığımda buldum" dedi. Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu ise, "Vatandaşın balkonunda bulduğu balık, bir tür yılan balığı. Bu balığı martının biri yemek üzere ya balkona getirdi, ya da taşırken ayağından düşürdü" diye konuştu.
Antalya'da dün akşamdan bu yana etkili olan ve gece yarısı şiddetini artıran yağış ve fırtına, yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor.

haberimizvar.net

NARENCİYE BAHÇELERİ VE SERALAR SU ALTINDA

Metrekareye 167 kilogram yağış düştüğü Antalya'nın Aksu ilçesindeki sera ve narenciye bahçeleri de su altında kaldı. Yağış ve fırtınanın devam etmesi nedeniyle bölgede ne kadar tarım arazisinin hasar gördüğü tespit edilemiyor. Yaş sebze ve meyve üretiminin önemli merkezlerinden biri olan Aksu ilçesindeki seralar, yine geçen yıllarda olumsuz hava şartları nedeniyle zarar görmüştü.

SAKLIKENT'E KAR YAĞDI

Son 25 yılın en karsız sezonunu yaşayan, kent merkezine 37 kilometre uzaklıktaki Saklıkent Kayak Merkezi'nde ise son yağışlarla birlikte kar kalınlığı 20 santimi buldu.

60 METRE UZAKTAKİ SİTENİN BALKONUNDA BALIK BULUNDU

Konyaaltı sahiline 60 metre uzaklıktaki bir sitenin 3'üncü katındaki dairenin balkonuna, fırtınanın etkisiyle gelen bir balık, ev sahibini şaşkınlığa uğrattı. Ev sahibi Kadriye Bahadır, "Geceden gelmiş olabilir. Sabah balkona çıktığımda buldum" dedi. Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu ise, "Vatandaşın balkonunda bulduğu balık, bir tür yılan balığı. Bu balığı martının biri yemek üzere ya balkona getirdi, ya da taşırken ayağından düşürdü" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.