EPDK'dan elektrik kesintisi kararı

EKONOMİ 21.12.2020 - 13:16, Güncelleme: 21.12.2020 - 13:16
 

EPDK'dan elektrik kesintisi kararı

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'ndan yapılan açıklamaya göre, cuma günleri, resmi ve dini bayramlarda ve bayram arifesinde elektrik kesintisi yapılmayacak.

haberimizar.net-Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, "65 yaş üstü tüketiciler, engelli tüketiciler ve şehit aileleri ve muharip/malul gazilerin elektriği, borcundan ötürü 3 ay boyunca kesilemeyecek" dedi. EPDK Başkanı Yılmaz, “Mağduriyet oluşmaması için cuma günleri, resmi ve dini bayramlarda ve bu bayramların bir önceki gününde -yani arifesinde- elektrik kesme işlemi yapılamayacak” ifadelerine yer verdi.   Yılmaz, Bir inşaat bittiğinde, elektrik altyapısını hazır hale getirmeyen dağıtım şirketine, kesinti sayı ve sürelerinde iyileştirme yapamayan elektrik dağıtım şirketlerine ceza verileceğini duyurdu.
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'ndan yapılan açıklamaya göre, cuma günleri, resmi ve dini bayramlarda ve bayram arifesinde elektrik kesintisi yapılmayacak.

haberimizar.net- Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, "65 yaş üstü tüketiciler, engelli tüketiciler ve şehit aileleri ve muharip/malul gazilerin elektriği, borcundan ötürü 3 ay boyunca kesilemeyecek" dedi.

EPDK Başkanı Yılmaz, “Mağduriyet oluşmaması için cuma günleri, resmi ve dini bayramlarda ve bu bayramların bir önceki gününde -yani arifesinde- elektrik kesme işlemi yapılamayacak” ifadelerine yer verdi.

 

Yılmaz, Bir inşaat bittiğinde, elektrik altyapısını hazır hale getirmeyen dağıtım şirketine,  kesinti sayı ve sürelerinde iyileştirme yapamayan elektrik dağıtım şirketlerine ceza verileceğini duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.