Erdoğan, il başkanlarını Ankara’ya çağırdı

SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 29.10.2019 - 18:01, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Erdoğan, il başkanlarını Ankara’ya çağırdı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 81 ilin mevcut il başkanlarını ve partinin kuruluşundan bu yana görev almış il başkanları ile Ankara’da toplanacak

haberimizvar.net AK Parti'yi 2023 seçimlerine götürecek kadrolarının belirleneceği kongre sürecinin takviminin belli olmasının ardından, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, parti içi birlik ve bütünlüğü sağlamak adına harekete geçti. 81 İLDEN GELECEKLER Erdoğan’ın önümüzdeki hafta 81 ilin mevcut il başkanlarını ve geçmiş dönem il başkanlarını Ankara’da ağırlamaya hazırlanıyor. AK Parti'de kuruluştan bugüne kadar görev yapan 81 ildeki il başkanları Ankara'da yapılacak İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda bir araya gelecek. 30 Ekim 2019 tarihinde AK Parti Genel Merkezi'nde yapılacak toplantı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilecek. Erdoğan’ın il başkanlarından talep ve görüşler alacağı, birlik beraberlik vurgusu yapacağı ve teşkilat içinde sorunların çözümü adına konuşmalar yapacağı öğrenildi. Toplantıya, AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’ın yanı sıra, önceki il başkanları Mustafa Köse, Hüseyin Samani ve Rıza Sümer de katılacak.      
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 81 ilin mevcut il başkanlarını ve partinin kuruluşundan bu yana görev almış il başkanları ile Ankara’da toplanacak

haberimizvar.net AK Parti'yi 2023 seçimlerine götürecek kadrolarının belirleneceği kongre sürecinin takviminin belli olmasının ardından, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, parti içi birlik ve bütünlüğü sağlamak adına harekete geçti.

81 İLDEN GELECEKLER

Erdoğan’ın önümüzdeki hafta 81 ilin mevcut il başkanlarını ve geçmiş dönem il başkanlarını Ankara’da ağırlamaya hazırlanıyor. AK Parti'de kuruluştan bugüne kadar görev yapan 81 ildeki il başkanları Ankara'da yapılacak İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda bir araya gelecek. 30 Ekim 2019 tarihinde AK Parti Genel Merkezi'nde yapılacak toplantı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilecek. Erdoğan’ın il başkanlarından talep ve görüşler alacağı, birlik beraberlik vurgusu yapacağı ve teşkilat içinde sorunların çözümü adına konuşmalar yapacağı öğrenildi. Toplantıya, AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’ın yanı sıra, önceki il başkanları Mustafa Köse, Hüseyin Samani ve Rıza Sümer de katılacak.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.