‘Erdoğan istedi diye kapatmadım’

GÜNDEM 23.01.2020 - 11:09, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

‘Erdoğan istedi diye kapatmadım’

Sosyal medya fenomeni haline gelen AKP’nin kurucularından Burhan Kuzu’nun Twitter’a Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uyarısıyla ara verdiği iddia edildi. Bu söylentiler üzerine 2 günlük perhizini bozan Kuzu, aldığı kararın Erdoğan’la ilgisi olmadığını ileri sürdü.

haberimizvar.net-Twitter’dan verdiği mesajlarla sık sık gündeme gelen AKP kurucusu ve eski milletvekili Prof. Dr. Burhan Kuzu’nun hesabını bir süreliğine kullanmama kararı aldığını duyurması çeşitli söylentileri de beraberinde getirdi. Kuzu’nun hesabını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın uyarısı üzerine kullanmama kararı aldığı ileri sürüldü. Hesabını 2 gündür kullanmayan Kuzu, bu söylentiler üzerine bir tweet yazarak söylentileri yalanladı. TWİTTER PERHİZİNE ‘ÇETE’ KILIFI Anayasa profesörü Burhan Kuzu, 20 Ocak’ta yazdığı tweette, “Bir çete tarafından Twitter’da yoğun bir saldırı altındayım. Twitter hesabımı kısa bir süreliğine kullanmama kararı aldım. Emniyet güçlerimiz bu alçak çeteyi en kısa sürede çökertecek. Beni özleyeceğinizi biliyorum. Görüşmek üzere” dedi. Fakat sosyal medya alemi bu ‘çete’ gerekçesine inanmadı. Kuzu’nun hesabını Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uyarısıyla kullanmama kararı aldığı söylentileri ayyuka çıktı. Bu söylentiler üzerine Twitter perhizini bozan Kuzu, dün akşam saatlerinde, “Twitter hesabımı tamamen değil, kısa bir süreliğine kullanmama kararı aldım. ‘Cumhurbaşkanı’nın uyarısı sonrası hesabını kapattı’ şeklindeki söylentilerin tamamı yalandır. Takipçilerimin yoğun isteği üzerine önümüzdeki günlerde hesabımı yeniden kullanmaya başlayacağım” mesajı verdi.
Sosyal medya fenomeni haline gelen AKP’nin kurucularından Burhan Kuzu’nun Twitter’a Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uyarısıyla ara verdiği iddia edildi. Bu söylentiler üzerine 2 günlük perhizini bozan Kuzu, aldığı kararın Erdoğan’la ilgisi olmadığını ileri sürdü.

haberimizvar.net-Twitter’dan verdiği mesajlarla sık sık gündeme gelen AKP kurucusu ve eski milletvekili Prof. Dr. Burhan Kuzu’nun hesabını bir süreliğine kullanmama kararı aldığını duyurması çeşitli söylentileri de beraberinde getirdi. Kuzu’nun hesabını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın uyarısı üzerine kullanmama kararı aldığı ileri sürüldü. Hesabını 2 gündür kullanmayan Kuzu, bu söylentiler üzerine bir tweet yazarak söylentileri yalanladı.

TWİTTER PERHİZİNE ‘ÇETE’ KILIFI

Anayasa profesörü Burhan Kuzu, 20 Ocak’ta yazdığı tweette, “Bir çete tarafından Twitter’da yoğun bir saldırı altındayım. Twitter hesabımı kısa bir süreliğine kullanmama kararı aldım. Emniyet güçlerimiz bu alçak çeteyi en kısa sürede çökertecek. Beni özleyeceğinizi biliyorum. Görüşmek üzere” dedi. Fakat sosyal medya alemi bu ‘çete’ gerekçesine inanmadı. Kuzu’nun hesabını Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uyarısıyla kullanmama kararı aldığı söylentileri ayyuka çıktı. Bu söylentiler üzerine Twitter perhizini bozan Kuzu, dün akşam saatlerinde, “Twitter hesabımı tamamen değil, kısa bir süreliğine kullanmama kararı aldım. ‘Cumhurbaşkanı’nın uyarısı sonrası hesabını kapattı’ şeklindeki söylentilerin tamamı yalandır. Takipçilerimin yoğun isteği üzerine önümüzdeki günlerde hesabımı yeniden kullanmaya başlayacağım” mesajı verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.