Erdoğan Marmaris’te yeni kabineyi hazırlıyor

GÜNDEM 04.08.2020 - 16:56, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Erdoğan Marmaris’te yeni kabineyi hazırlıyor

TBMM’nin tatile girmesinin ardından Marmaris’e giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın burada kabine değişikliği üzerinde çalıştığı öne sürüldü.

haberimizvar.net- Uzun bir süredir kabinede değişiklik yapacağı Ankara kulislerinde dillendirilen Erdoğan’ın mevcut kabinenin en azından yüzde 50’sini değiştireceği ön görülüyor.  Bazı bakanlıkların ayrılacağı, bazı bakanlıkların ise tümden kaldırılacağı konuşulurken, Erdoğan’ın yeni kabinede sürpriz isimlere yer vereceği  belirtiliyor.   Siyaset gündeminin bir numaralı gündem maddesi olmaya devam eden kabine değişimi hakkında sosyal medyada da zaman zaman listeler yayınlanıyor. Geçtiğimiz günlerde AKP'ye olan yakınlığı ile tanınan Abdulkadir Selvi tarafından hazırlanan köşe yazısında, “10 Temmuz’da Cumhurbaşkanlığı hükümetinin 2. yılı dolacağı için bir değişikliğin 10-15 Temmuz arasında gerçekleşmesi bekleniyor. Bakanlar, milletvekillerinin tabi olduğu özlük haklarına sahip oldukları için 10 Temmuz’da iki yıllarını doldurup emeklilik haklarına sahip olmaları isteniyor" denilerek bu tarihten sonra bir kabine değişikliği olabileceğini ifade etmişti.
TBMM’nin tatile girmesinin ardından Marmaris’e giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın burada kabine değişikliği üzerinde çalıştığı öne sürüldü.

haberimizvar.net- Uzun bir süredir kabinede değişiklik yapacağı Ankara kulislerinde dillendirilen Erdoğan’ın mevcut kabinenin en azından yüzde 50’sini değiştireceği ön görülüyor.  Bazı bakanlıkların ayrılacağı, bazı bakanlıkların ise tümden kaldırılacağı konuşulurken, Erdoğan’ın yeni kabinede sürpriz isimlere yer vereceği  belirtiliyor.

 

Siyaset gündeminin bir numaralı gündem maddesi olmaya devam eden kabine değişimi hakkında sosyal medyada da zaman zaman listeler yayınlanıyor. Geçtiğimiz günlerde AKP'ye olan yakınlığı ile tanınan Abdulkadir Selvi tarafından hazırlanan köşe yazısında, “10 Temmuz’da Cumhurbaşkanlığı hükümetinin 2. yılı dolacağı için bir değişikliğin 10-15 Temmuz arasında gerçekleşmesi bekleniyor. Bakanlar, milletvekillerinin tabi olduğu özlük haklarına sahip oldukları için 10 Temmuz’da iki yıllarını doldurup emeklilik haklarına sahip olmaları isteniyor" denilerek bu tarihten sonra bir kabine değişikliği olabileceğini ifade etmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.