Erdoğan'dan sığınmacı açıklaması

GÜNDEM 20.04.2022 - 13:52, Güncelleme: 20.04.2022 - 13:52
 

Erdoğan'dan sığınmacı açıklaması

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sığınmacılara ilişkin "Biz sığınmacıları kovan değil kucaklayan bir iktidarız" dedi.

haberimizvar.net- AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.  Erdoğan, sığınmacılar hakkında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Bayramda gidenlere müsaade etmeme değerlendirmemiz var" açıklamasını işaret ederek "Süleyman Bey'in dediği doğrudur. Biz sığınmacıları kovan değil kucaklayan bir iktidarız. Kuzey Suriye'deki briket evlerin bitmesiyle birlikte oraya dönüşünü sağlayacağız ve kendileri de oraya gönüllü olarak dönecektir" dedi. "NE DEDİYSE DOĞRUDUR" Öte yandan, Erdoğan'a Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in dünkü emekli ikramiye açıklaması hatırlatıldı. Artışa ilişkin Erdoğan, ''Çalışma Bakanı Bilgin ne dediyse doğrudur" dedi.
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sığınmacılara ilişkin "Biz sığınmacıları kovan değil kucaklayan bir iktidarız" dedi.

haberimizvar.net- AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.  Erdoğan, sığınmacılar hakkında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Bayramda gidenlere müsaade etmeme değerlendirmemiz var" açıklamasını işaret ederek "Süleyman Bey'in dediği doğrudur. Biz sığınmacıları kovan değil kucaklayan bir iktidarız. Kuzey Suriye'deki briket evlerin bitmesiyle birlikte oraya dönüşünü sağlayacağız ve kendileri de oraya gönüllü olarak dönecektir" dedi.

"NE DEDİYSE DOĞRUDUR"
Öte yandan, Erdoğan'a Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in dünkü emekli ikramiye açıklaması hatırlatıldı. Artışa ilişkin Erdoğan, ''Çalışma Bakanı Bilgin ne dediyse doğrudur" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.