Erdoğan’ı Böcek karşıladı

SİYASET 17.06.2021 - 22:51, Güncelleme: 17.06.2021 - 22:52
 

Erdoğan’ı Böcek karşıladı

GDAÜ Zirvesi ve Demokrasi Forumu’na katılmak için Antalya’ya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı havaalanında Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek karşıladı.

haberimizvar.net Güneydoğu Avrupa İşbirliği Süreci (GDAÜ) Zirvesi ve Diplomasi Forumu’na katılmak için Antalya’ya gelen AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı havaalanında Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek karşıladı. Erdoğan’ı karşılarken çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Böcek, “Şehrimizde gerçekleşecek Güneydoğu Avrupa İşbirliği Süreci Zirvesi ile Antalya Diplomasi Forumu için Antalya’ya gelen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı havalimanında karşıladık” dedi. Başkan Böcek paylaştığı tweete Erdoğan’ı da etiketledi. 
GDAÜ Zirvesi ve Demokrasi Forumu’na katılmak için Antalya’ya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı havaalanında Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek karşıladı.

haberimizvar.net

Güneydoğu Avrupa İşbirliği Süreci (GDAÜ) Zirvesi ve Diplomasi Forumu’na katılmak için Antalya’ya gelen AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı havaalanında Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek karşıladı. Erdoğan’ı karşılarken çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Böcek, “Şehrimizde gerçekleşecek Güneydoğu Avrupa İşbirliği Süreci Zirvesi ile Antalya Diplomasi Forumu için Antalya’ya gelen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı havalimanında karşıladık” dedi. Başkan Böcek paylaştığı tweete Erdoğan’ı da etiketledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.