Eski Bakan istifa etti

SİYASET 08.10.2019 - 12:39, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Eski Bakan istifa etti

AKP kurucu üyesi, Bilim, Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Nihat Ergün partisinden istifa etti

haberimizvar.net Bilim, Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı aynı zamanda parti kurucusu Nihat Ergün'ün AKP'den istifa ettiği iddiası ikinci kez gündeme geldi. Ergün'ün, AKP ile yollarını resmen ayırdığına dair sosyal medyada paylaşımlar yapılırken, konu ile ilgili bir yalanlama gelmedi. MARMARA YAPILANMASI AKP'den istifa ederek yeni parti kurma hazırlığını başlatan Ali Babacan'ın çalışma ekibinde yer aldığı öğrenilen Kocaeli başta olmak üzere Marmara Bölgesi’nde yeni parti yapılanmasında özel toplantılar yaptığı siyasi çevreler tarafındın biliniyordu.
AKP kurucu üyesi, Bilim, Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Nihat Ergün partisinden istifa etti

haberimizvar.net Bilim, Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı aynı zamanda parti kurucusu Nihat Ergün'ün AKP'den istifa ettiği iddiası ikinci kez gündeme geldi. Ergün'ün, AKP ile yollarını resmen ayırdığına dair sosyal medyada paylaşımlar yapılırken, konu ile ilgili bir yalanlama gelmedi.

MARMARA YAPILANMASI

AKP'den istifa ederek yeni parti kurma hazırlığını başlatan Ali Babacan'ın çalışma ekibinde yer aldığı öğrenilen Kocaeli başta olmak üzere Marmara Bölgesi’nde yeni parti yapılanmasında özel toplantılar yaptığı siyasi çevreler tarafındın biliniyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.