Eski eş vahşeti

GÜNDEM 17.12.2021 - 12:00, Güncelleme: 17.12.2021 - 15:01
 

Eski eş vahşeti

Antalya'nın Serik ilçesinde Yılmaz Naryaprağı (48), bir süredir ayrı olduğu eşi Gülbahar Naryaprağı'nı (43) bıçakla yaraladı, onun birlikte yaşadığı Remzi Kerpiç'i (51) ise av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

haberimizvar.net- Olay, Serik'e bağlı Kökez Mahallesi’nde saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Yılmaz Naryaprağı, boşandığı Gülbahar Güzeloğlu'nun Remzi Kerpiç ile kaldığı eve gitti. Burada Yılmaz ve Güzeloğlu arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Kavgada Yılmaz Naryaprağı, bıçakla Gülbahar Güzeloğlu'nu başından yaraladı, kavgayı ayırmaya çalışan Remzi Kerpiç'e de av tüfeği ile 6 el ateş etti. Kerpiç olay yerinde yaşamını yitirdi. Yılmaz Naryaprağı ile Gülbahar Güzeloğlu'nun evdeki oğulları Furkan Naryaprağı (14) ise çenesine saçma isabet etmesi sonucu yaralandı. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gülbahar Güzeloğlu ve Furkan Naryaprağı, ilk müdahalenin ardından Serik Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Remzi Kerpiç'in cenazesi ise Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.   DENİZLİ'DE YAKALANDI   Olayın ardından kaçan Yılmaz Naryaprağı, polisin MOBESE kameralarında yaptığı inceleme ve takiple otomobiliyle gittiği Denizli'de yakalandı. Gülbahar Güzeloğlu ile Remzi Kerpiç'in bir süredir dini nikah ile birlikte yaşadığı, Kerpiç'in eşinden boşandıktan sonra Güzeloğlu ile evlenmeyi planladığı belirtildi. Gözaltındaki Naryaprağı'nın emniyetteki işlemleri sürüyor.
Antalya'nın Serik ilçesinde Yılmaz Naryaprağı (48), bir süredir ayrı olduğu eşi Gülbahar Naryaprağı'nı (43) bıçakla yaraladı, onun birlikte yaşadığı Remzi Kerpiç'i (51) ise av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

haberimizvar.net- Olay, Serik'e bağlı Kökez Mahallesi’nde saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Yılmaz Naryaprağı, boşandığı Gülbahar Güzeloğlu'nun Remzi Kerpiç ile kaldığı eve gitti. Burada Yılmaz ve Güzeloğlu arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Kavgada Yılmaz Naryaprağı, bıçakla Gülbahar Güzeloğlu'nu başından yaraladı, kavgayı ayırmaya çalışan Remzi Kerpiç'e de av tüfeği ile 6 el ateş etti. Kerpiç olay yerinde yaşamını yitirdi. Yılmaz Naryaprağı ile Gülbahar Güzeloğlu'nun evdeki oğulları Furkan Naryaprağı (14) ise çenesine saçma isabet etmesi sonucu yaralandı. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gülbahar Güzeloğlu ve Furkan Naryaprağı, ilk müdahalenin ardından Serik Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Remzi Kerpiç'in cenazesi ise Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

 

DENİZLİ'DE YAKALANDI

 

Olayın ardından kaçan Yılmaz Naryaprağı, polisin MOBESE kameralarında yaptığı inceleme ve takiple otomobiliyle gittiği Denizli'de yakalandı. Gülbahar Güzeloğlu ile Remzi Kerpiç'in bir süredir dini nikah ile birlikte yaşadığı, Kerpiç'in eşinden boşandıktan sonra Güzeloğlu ile evlenmeyi planladığı belirtildi. Gözaltındaki Naryaprağı'nın emniyetteki işlemleri sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.