Esnaf ve çiftçi virüsten perişan

GÜNDEM 02.04.2020 - 14:57, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Esnaf ve çiftçi virüsten perişan

İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, ülkemizde ve dünyada yaşanan koronavirüs salgını nedeniyle turizmde, tarımda ve ekonomide büyük sıkıntılar başladığını belirterek, "Esnaf, çiftçi ve tüm vatandaşlarımız perişan" dedi.

haberimizvar.net-Hasan Şubaşı, evinin bulunduğu Kaş ilçesinde açıklamalarda bulundu. Dünyada ve Türkiye'de koronavirüs nedeniyle yaşamın durduğunu aktaran Subaşı, "Türkiye'de TBMM başta olmak üzere birçok kamu kuruluşu, meslek kuruluşları, üniversiteler, okullar, özel sektör kuruluşları çalışmaya ara verdi. Türkiye koronavirüs konusunda geç de olsa bazı tedbirler aldı. Birçok ülke hazırlıksız yakalandı. Ülkemizde ve dünyada birçok can aldı. Ülkemizde tehlike her geçen gün büyüyor" dedi. UYARIDA BULUNDU Koronavirüsten dolayı turizmde, tarımda, sanayide kısacası ekonomide büyük sıkıntı başladığını söyleyen Hasan Subaşı, "Toplumun büyük kesimi perişan. Ödenemeyen krediler, kiralar, faizler, elektrik paraları, su paraları vatandaşın belini büküyor" diye konuştu. Bu turizm sezonunda Kaş ve Demre için güzel şeyler beklediklerini aktaran Subaşı, "2020 yılı turizmde Patara Yılı ilan edilmişti. Benim de çıkması için çaba harcadığım Kekova'nın kontrollü dalışa açılması sağlanmıştı. Bu iki süreç bölge turizmine çok önemli katkı sağlayacaktı. Koronavirüs sürecinin kısa sürede atlatılması ile iki sürecin bölge katkısının sağlanması en büyük dileğim" dedi.  
İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, ülkemizde ve dünyada yaşanan koronavirüs salgını nedeniyle turizmde, tarımda ve ekonomide büyük sıkıntılar başladığını belirterek, "Esnaf, çiftçi ve tüm vatandaşlarımız perişan" dedi.

haberimizvar.net-Hasan Şubaşı, evinin bulunduğu Kaş ilçesinde açıklamalarda bulundu. Dünyada ve Türkiye'de koronavirüs nedeniyle yaşamın durduğunu aktaran Subaşı, "Türkiye'de TBMM başta olmak üzere birçok kamu kuruluşu, meslek kuruluşları, üniversiteler, okullar, özel sektör kuruluşları çalışmaya ara verdi. Türkiye koronavirüs konusunda geç de olsa bazı tedbirler aldı. Birçok ülke hazırlıksız yakalandı. Ülkemizde ve dünyada birçok can aldı. Ülkemizde tehlike her geçen gün büyüyor" dedi.

UYARIDA BULUNDU

Koronavirüsten dolayı turizmde, tarımda, sanayide kısacası ekonomide büyük sıkıntı başladığını söyleyen Hasan Subaşı, "Toplumun büyük kesimi perişan. Ödenemeyen krediler, kiralar, faizler, elektrik paraları, su paraları vatandaşın belini büküyor" diye konuştu. Bu turizm sezonunda Kaş ve Demre için güzel şeyler beklediklerini aktaran Subaşı, "2020 yılı turizmde Patara Yılı ilan edilmişti. Benim de çıkması için çaba harcadığım Kekova'nın kontrollü dalışa açılması sağlanmıştı. Bu iki süreç bölge turizmine çok önemli katkı sağlayacaktı. Koronavirüs sürecinin kısa sürede atlatılması ile iki sürecin bölge katkısının sağlanması en büyük dileğim" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.