Ethem Sancak’a 60 milyon lira

GÜNDEM 20.12.2019 - 17:11, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Ethem Sancak’a 60 milyon lira

İşadamı Ethem Sancak’a 60 milyonluk altyapı bedelinin Milli Savunma Bakanlığı tarafından ödendiğini ileri süren CHP’li Engin Özkoç, “Devletimizin vergilerle topladığı paralar Sancak’ın alt yapısına harcandı. Tank Palet’i bedavaya tahsis ettiler” dedi.

haberimizvar.net-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakınlığıyla tanınan işadamı Ethem Sancak’la ilgili iddiaları yineleyen CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç,  “Bu yasaya Tank Palet fabrikasını da sokacak mısınız? Bedelsiz olarak Ethem Sancak’a verecek misiniz vermeyecek misiniz?” diyerek tepki gösterdi. Ethem Sancak’ın kaçtığını dile getiren Özkoç, “Onu oradan kaçırtan ağabeyi kendisi karşımıza çıkabilir. Gerçekten konuşabileceği tek bir cümle varsa karşımıza çıkabilir. Ancak yalanla beslenenler gerçeklerle yüzleşemez. Ethem Sancak’a 2 milyon metrekare hazine arazisi ağabeyi tarafından kendisine tahsis edildi. Tank Palet fabrikasını bedavaya tahsis ettiler, 25 yıl bedelsiz kullanım hakkı verdiler” dedi.   ETHEM SANCAK’A BEDELSİZ TAHSİS Bu yasanın Ethem Sancak için mi çıkartıldığını gündeme getiren CHP’li Özkoç, “Belirlenecek yatırımcı lehine doğrudan hasılat payı alınmaksızın 49 yıl süreyle kullanma izni verilmesine ve yatırımın tamamlanması ve öngörülen istihdamın 5 yıl süreyle sağlanması şartıyla hazine taşınmazını talep eden bedelsiz olarak verilmesine diye yasa çıkartılmış. Böyle bir yasa, bu hakka sahip olan cumhurbaşkanı istediği kişiye 5 yıl süreden sonra milletimize ait olan toprakları bedelsiz olarak kendi yandaşlarına dağıtma hakkı veriyor. Bu hakkı kazananlardan biri Ethem Sancak olacak. Bu yasaya Tank Palet fabrikasını da sokacak mısınız? Bedelsiz olarak Ethem Sancak’a verecek misiniz, vermeyecek misiniz?” diye sordu. 
İşadamı Ethem Sancak’a 60 milyonluk altyapı bedelinin Milli Savunma Bakanlığı tarafından ödendiğini ileri süren CHP’li Engin Özkoç, “Devletimizin vergilerle topladığı paralar Sancak’ın alt yapısına harcandı. Tank Palet’i bedavaya tahsis ettiler” dedi.

haberimizvar.net-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakınlığıyla tanınan işadamı Ethem Sancak’la ilgili iddiaları yineleyen CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç,  “Bu yasaya Tank Palet fabrikasını da sokacak mısınız? Bedelsiz olarak Ethem Sancak’a verecek misiniz vermeyecek misiniz?” diyerek tepki gösterdi. Ethem Sancak’ın kaçtığını dile getiren Özkoç, “Onu oradan kaçırtan ağabeyi kendisi karşımıza çıkabilir. Gerçekten konuşabileceği tek bir cümle varsa karşımıza çıkabilir. Ancak yalanla beslenenler gerçeklerle yüzleşemez. Ethem Sancak’a 2 milyon metrekare hazine arazisi ağabeyi tarafından kendisine tahsis edildi. Tank Palet fabrikasını bedavaya tahsis ettiler, 25 yıl bedelsiz kullanım hakkı verdiler” dedi.

 

ETHEM SANCAK’A BEDELSİZ TAHSİS

Bu yasanın Ethem Sancak için mi çıkartıldığını gündeme getiren CHP’li Özkoç, “Belirlenecek yatırımcı lehine doğrudan hasılat payı alınmaksızın 49 yıl süreyle kullanma izni verilmesine ve yatırımın tamamlanması ve öngörülen istihdamın 5 yıl süreyle sağlanması şartıyla hazine taşınmazını talep eden bedelsiz olarak verilmesine diye yasa çıkartılmış. Böyle bir yasa, bu hakka sahip olan cumhurbaşkanı istediği kişiye 5 yıl süreden sonra milletimize ait olan toprakları bedelsiz olarak kendi yandaşlarına dağıtma hakkı veriyor. Bu hakkı kazananlardan biri Ethem Sancak olacak. Bu yasaya Tank Palet fabrikasını da sokacak mısınız? Bedelsiz olarak Ethem Sancak’a verecek misiniz, vermeyecek misiniz?” diye sordu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.