Evlenecek çiftlere talasemi testi

YEREL 03.11.2019 - 16:09, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Evlenecek çiftlere talasemi testi

Türkiye'deki belediyeler arasında ilk talasemi testi ruhsatını alan Kepez Belediyesi, her yıl yaklaşık 7 bin evlenecek çifte, talasemi testi hizmeti sunuyor.

haberimizvar.net- Kepez Belediyesi'nin sağlık alanında en büyük yatırımlarından biri olan Belediye Sağlık Merkezi (BSM), her yıl evlenecek binlerce çiftin hayır duasını alıyor. Türkiye'de ilk talasemi testi ruhsatı alan belediye özelliği taşıyan Kepez, hizmet binası yanında bulunan BSM'de, evlenecek çiftlere talasemi testi hizmeti veriyor. İşlemlerin daha hızlı ve daha ekonomik gerçekleştirildiği BSM, her yıl yaklaşık 7 bin çifte talasemi testi hizmetiyle buluşturuyor. BSM'DE 35 TL'YE TALASEMİ TESTİ BSM'nin 35 TL'ye sunduğu bu hizmetin sonuçları da aynı gün teslim ediliyor. Bu hizmet, işyerinden evlilik işlemleri için izin almak zorunda kalan çalışanlar için de büyük kolaylık sağlıyor. Hızlı ve ekonomik hizmet sunan BSM, bu çalışmasıyla evlenecek çiftlere hem maddi, hem zaman açısından destek oluyor.
Türkiye'deki belediyeler arasında ilk talasemi testi ruhsatını alan Kepez Belediyesi, her yıl yaklaşık 7 bin evlenecek çifte, talasemi testi hizmeti sunuyor.

haberimizvar.net- Kepez Belediyesi'nin sağlık alanında en büyük yatırımlarından biri olan Belediye Sağlık Merkezi (BSM), her yıl evlenecek binlerce çiftin hayır duasını alıyor. Türkiye'de ilk talasemi testi ruhsatı alan belediye özelliği taşıyan Kepez, hizmet binası yanında bulunan BSM'de, evlenecek çiftlere talasemi testi hizmeti veriyor. İşlemlerin daha hızlı ve daha ekonomik gerçekleştirildiği BSM, her yıl yaklaşık 7 bin çifte talasemi testi hizmetiyle buluşturuyor.


BSM'DE 35 TL'YE TALASEMİ TESTİ

BSM'nin 35 TL'ye sunduğu bu hizmetin sonuçları da aynı gün teslim ediliyor. Bu hizmet, işyerinden evlilik işlemleri için izin almak zorunda kalan çalışanlar için de büyük kolaylık sağlıyor. Hızlı ve ekonomik hizmet sunan BSM, bu çalışmasıyla evlenecek çiftlere hem maddi, hem zaman açısından destek oluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.