Evlere bile girdiler!

GÜNDEM 30.03.2020 - 14:52, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Evlere bile girdiler!

Döşemealtı Belediyesi, Koronavirüs’e karşı önlemleri en üst noktaya çıkarttı. Başkan Turgay Genç’in talimatıyla sokaklar, caddeler, pazaryerinden sonra 65 yaş üstü yaşlıların evleri de dezenfekte edildi.

haberimizvar.net-Döşemealtı Belediyesi, Türkiye’yi ve dünyayı etkisi altına alan (Kovid-19) koronavirüse karşı ilçede tedbirlerini en üst noktaya çıkardı. Hizmet binası düzenli aralıklarla dezenfekte edilirken katlara dezenfektanlar yerleştirildi. Ek hizmet binaları, sosyal ve sportif alanlar, belediye bünyesinde ki eğitim binaları ve hizmet araçları tek tek elden geçiriliyor. SOKAKLAR Ayrıca İlçe’nin en büyük ve en işlek caddesi olan Atatürk Caddesi ve Şehit Mustafa Gürcan Caddesi’nin kaldırımları, cadde üzerinde ki işletmeler ilaçlı su ile dezenfekte edildi. Halka açık, kapalı pazaryerleri ise tezgahlar kurulmadan bir gün önce aynı şekilde ilaçlı su marifetiyle temizlendi. PAZARCILAR ODASI Antalya Pazarcılar Odası ile yapılan işbirliği ile 65 yaş ve üstü pazarcı esnafı Döşemealtı’nda tezgah açamayacak. Belediye personeli, tezgah açan esnafa maske ve eldiven dağıtıp ateş ölçer cihazıyla esnafın ateşi kontrol edildi. GIDA YARDIMI Antalya Büyükşehir Belediyesi Döşemealtı İlçe Hizmet Birimi Müdürlüğü ve Döşemealtı Belediyesi işbirliğinde ilçede ki tüm kamusal alanlar düzenli olarak dezenfekte edilerek koronavirüs ve diğer tüm bulaşıcı salgına karşı gerekli önlemler alınıyor. Döşemealtı Belediyesi ilçe de yaşayan 65 yaş üstü vatandaşların evlerine giderek burada da dezenfekte çalışmaları yaptı. Önümüzde ki günlerde gıda yardımı da başlayacak. BAŞKAN GENÇ’DEN ÇAĞRI Tüm dünya da ve ülkemizde olduğu gibi Döşemealtı İlçesinde de koronavirüse karşı olağanüstü önlemler alındığını söyleyen Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, “Bu ölümcül virüse karşı bütün hazırlıklarımızı yaptık ve başta İlçe Kaymakamlığımız olmak üzere Antalya Büyükşehir Belediyemiz ve ilgili tüm kurumlarla işbirliği içinde kamusal alanlarda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her gün farklı yerlerde farklı ekiplerimiz büyük bir gayretle görevini yapmaktadır. Halkımızın sağlığını her şeyin üzerinde görüyoruz. Vatandaşlarımızın da bu süreçte bizlere destek olması özellikle Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığımız ve Dünya Sağlık Örgütü’nün uyarılarına harfiyen uymaları çok önemli. Başta İlçe halkımız olmak üzere Antalya ve Türkiye’ye lütfen evde kalın diyorum” dedi.    
Döşemealtı Belediyesi, Koronavirüs’e karşı önlemleri en üst noktaya çıkarttı. Başkan Turgay Genç’in talimatıyla sokaklar, caddeler, pazaryerinden sonra 65 yaş üstü yaşlıların evleri de dezenfekte edildi.

haberimizvar.net-Döşemealtı Belediyesi, Türkiye’yi ve dünyayı etkisi altına alan (Kovid-19) koronavirüse karşı ilçede tedbirlerini en üst noktaya çıkardı. Hizmet binası düzenli aralıklarla dezenfekte edilirken katlara dezenfektanlar yerleştirildi. Ek hizmet binaları, sosyal ve sportif alanlar, belediye bünyesinde ki eğitim binaları ve hizmet araçları tek tek elden geçiriliyor.

SOKAKLAR

Ayrıca İlçe’nin en büyük ve en işlek caddesi olan Atatürk Caddesi ve Şehit Mustafa Gürcan Caddesi’nin kaldırımları, cadde üzerinde ki işletmeler ilaçlı su ile dezenfekte edildi. Halka açık, kapalı pazaryerleri ise tezgahlar kurulmadan bir gün önce aynı şekilde ilaçlı su marifetiyle temizlendi.

PAZARCILAR ODASI

Antalya Pazarcılar Odası ile yapılan işbirliği ile 65 yaş ve üstü pazarcı esnafı Döşemealtı’nda tezgah açamayacak. Belediye personeli, tezgah açan esnafa maske ve eldiven dağıtıp ateş ölçer cihazıyla esnafın ateşi kontrol edildi.

GIDA YARDIMI

Antalya Büyükşehir Belediyesi Döşemealtı İlçe Hizmet Birimi Müdürlüğü ve Döşemealtı Belediyesi işbirliğinde ilçede ki tüm kamusal alanlar düzenli olarak dezenfekte edilerek koronavirüs ve diğer tüm bulaşıcı salgına karşı gerekli önlemler alınıyor. Döşemealtı Belediyesi ilçe de yaşayan 65 yaş üstü vatandaşların evlerine giderek burada da dezenfekte çalışmaları yaptı. Önümüzde ki günlerde gıda yardımı da başlayacak.

BAŞKAN GENÇ’DEN ÇAĞRI

Tüm dünya da ve ülkemizde olduğu gibi Döşemealtı İlçesinde de koronavirüse karşı olağanüstü önlemler alındığını söyleyen Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, “Bu ölümcül virüse karşı bütün hazırlıklarımızı yaptık ve başta İlçe Kaymakamlığımız olmak üzere Antalya Büyükşehir Belediyemiz ve ilgili tüm kurumlarla işbirliği içinde kamusal alanlarda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her gün farklı yerlerde farklı ekiplerimiz büyük bir gayretle görevini yapmaktadır. Halkımızın sağlığını her şeyin üzerinde görüyoruz. Vatandaşlarımızın da bu süreçte bizlere destek olması özellikle Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığımız ve Dünya Sağlık Örgütü’nün uyarılarına harfiyen uymaları çok önemli. Başta İlçe halkımız olmak üzere Antalya ve Türkiye’ye lütfen evde kalın diyorum” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.