Falez plajları açılıyor

YEREL 30.04.2022 - 14:09, Güncelleme: 30.04.2022 - 14:09
 

Falez plajları açılıyor

Muratpaşa Belediyesi'nin Erenkuş, İnciraltı ve Konserve Koyu falez plajları Ramazan Bayramı'nın arife günü açılıyor. Plajlara girişler bu yıl da ücretsiz olacak.

haberimizvar.net- Muratpaşa Belediyesi'nin mavi bayraklı falez plajlarından Erenkuş, İnciraltı ve Konserve Koyu plajları Ramazan Bayramı arifesinde açılıyor. Antalya'nın doğa harikası falezlerinin denizle buluştuğu noktada yer alan ve ahşap platform üzerine kurulu plajlara bu yıl da girişler ücretsiz olacak. Belediyenin yiyecek, içecek, şezlong ve şemsiye hizmetinin de bulunduğu plajlarda şezlong ve şemsiye ücreti 20 lira olarak belirlendi.  Muratpaşa Belediyesi'nin 2016'da kullanıma açtığı ve 625 metrekarelik ahşap platform üzerine kurulu İnciraltı Plajı'na asansörle inme imkanı bulunuyor. İlk Mavi Bayrağını 2018'de alan Erenkuş Falez Plajı'na ise yine eski Lara caddesinde Aziz Sancar Parkı'ndan ulaşılıyor. Muratpaşa Belediyesi'nin bin 800 metrekarelik ahşap platformuyla en büyük plajı ve adını bulunduğu koydan alan Konserve Koyu Falez Plajı'na da eski Lara caddesinden ulaşmak mümkün.  Muratpaşa Belediyesi'nin Ziya Gökalp Kent Parkı içinde bulunan Deniz Yüzü ve Erdal İnönü Kent Parkı'nda yer alan Dağ Yakası kafeleri de bayram tatilinde hizmet verecek. Muratpaşa Belediyesi Adalya Vakfı'nın yine falez bandı üzerinde yer alan Engelsiz Kafe ile Antalya'nın tek açık hava çocuk oyun dünyası Teneffüs Park bayramın birinci günü kapalı olacak.  
Muratpaşa Belediyesi'nin Erenkuş, İnciraltı ve Konserve Koyu falez plajları Ramazan Bayramı'nın arife günü açılıyor. Plajlara girişler bu yıl da ücretsiz olacak.

haberimizvar.net- Muratpaşa Belediyesi'nin mavi bayraklı falez plajlarından Erenkuş, İnciraltı ve Konserve Koyu plajları Ramazan Bayramı arifesinde açılıyor. Antalya'nın doğa harikası falezlerinin denizle buluştuğu noktada yer alan ve ahşap platform üzerine kurulu plajlara bu yıl da girişler ücretsiz olacak. Belediyenin yiyecek, içecek, şezlong ve şemsiye hizmetinin de bulunduğu plajlarda şezlong ve şemsiye ücreti 20 lira olarak belirlendi.

 Muratpaşa Belediyesi'nin 2016'da kullanıma açtığı ve 625 metrekarelik ahşap platform üzerine kurulu İnciraltı Plajı'na asansörle inme imkanı bulunuyor. İlk Mavi Bayrağını 2018'de alan Erenkuş Falez Plajı'na ise yine eski Lara caddesinde Aziz Sancar Parkı'ndan ulaşılıyor. Muratpaşa Belediyesi'nin bin 800 metrekarelik ahşap platformuyla en büyük plajı ve adını bulunduğu koydan alan Konserve Koyu Falez Plajı'na da eski Lara caddesinden ulaşmak mümkün.

 Muratpaşa Belediyesi'nin Ziya Gökalp Kent Parkı içinde bulunan Deniz Yüzü ve Erdal İnönü Kent Parkı'nda yer alan Dağ Yakası kafeleri de bayram tatilinde hizmet verecek. Muratpaşa Belediyesi Adalya Vakfı'nın yine falez bandı üzerinde yer alan Engelsiz Kafe ile Antalya'nın tek açık hava çocuk oyun dünyası Teneffüs Park bayramın birinci günü kapalı olacak.
MURATPASA BELEDIYESI'NIN ERENKUS, INCIRALTI VE KONSERVE KOYU FALEZ PLAJLARI RAMAZAN BAYRAMI'NIN ARIFE GUNU ACILIYOR. PLAJLARA GIRISLER BU YIL DA UCRETSIZ OLACAK.(FOTO:ANTALYA-DHA)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.