Fark yaratan kadın girişimcileri yarışacak

EKONOMİ 09.10.2019 - 12:41, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Fark yaratan kadın girişimcileri yarışacak

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile TOBB Antalya İl Kadın Girişimciler Kurulu işbirliğinde düzenlenen '2019 Batı Akdeniz'in Fark Yaratan Kadın Girişimcileri Yarışması' için başvurular başladı

haberimizvar.net ATSO Başkanı Davut Çetin, Antalya, Afyon, Burdur, Isparta ve ilçelerini de kapsayan yarışmanın dört kategoride düzenlendiğini belirtti. 2019 Batı Akdeniz'in Fark Yaratan Kadın Girişimcileri Yarışması'nın 'İş Fikrinde ve Dijital Dönüşümde Kadın', 'Girişimcilikte ve Sosyal Girişimcilikte Kadın', 'Kültür Sanat Girişimciliğinde Kadın' ve 'Yöresine Değer Kazandıran Kadın' olmak üzere 4 kategoride düzenleneceğini kaydeden Başkan Çetin, yarışmaya Antalya, Afyon, Burdur, Isparta ve ilçelerinde faaliyet gösteren tüm kadın girişimcilerin katılabileceğini kaydetti. SEKÖTR VE BÜYÜKLÜĞE BAKILMAYACAK Başkan Davut Çetin, yarışmaya katılmak isteyen kadın girişimcilerin www.atso.org.tr adresinde yer alan başvuru formunu doldurarak, 22 Kasım 2019 tarihine kadar başvuru dosyası ile ATSO Genel Sekreterliği'ne elden veya kargo ile teslim etmesi gerektiğini bildirdi. TOBB Antalya Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Serap Kocaoğlu da yarışmanın Batı Akdeniz Bölgesi genelinde kadın girişimciliğinde başarı hikayelerini gündeme taşıyarak, örnek teşkil etmelerini sağlamak amacıyla düzenlendiğini belirtti. Kocaoğlu, "Yarışmaya, toplumsal hayata ve ülke ekonomisine fayda sağlayan tüm kadın girişimciler davetlidir" dedi. Başvurularda sektör ve büyüklük ile oda üyeliği şartının aranmayacağını belirten Kocaoğlu, "Sektör ve büyüklüğüne bakılmaksızın, Antalya, Afyon, Burdur, Isparta ilçelerinde yerleşik Türk vatandaşı ve/veya yabancı uyruklu bir veya birden fazla kişi, kurum ve kuruluş başvuruda bulunabilir/aday gösterilebilir. Başvurularda Oda üyeliği koşulu aranmayacak" diye konuştu.
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile TOBB Antalya İl Kadın Girişimciler Kurulu işbirliğinde düzenlenen '2019 Batı Akdeniz'in Fark Yaratan Kadın Girişimcileri Yarışması' için başvurular başladı

haberimizvar.net ATSO Başkanı Davut Çetin, Antalya, Afyon, Burdur, Isparta ve ilçelerini de kapsayan yarışmanın dört kategoride düzenlendiğini belirtti. 2019 Batı Akdeniz'in Fark Yaratan Kadın Girişimcileri Yarışması'nın 'İş Fikrinde ve Dijital Dönüşümde Kadın', 'Girişimcilikte ve Sosyal Girişimcilikte Kadın', 'Kültür Sanat Girişimciliğinde Kadın' ve 'Yöresine Değer Kazandıran Kadın' olmak üzere 4 kategoride düzenleneceğini kaydeden Başkan Çetin, yarışmaya Antalya, Afyon, Burdur, Isparta ve ilçelerinde faaliyet gösteren tüm kadın girişimcilerin katılabileceğini kaydetti.

SEKÖTR VE BÜYÜKLÜĞE BAKILMAYACAK

Başkan Davut Çetin, yarışmaya katılmak isteyen kadın girişimcilerin www.atso.org.tr adresinde yer alan başvuru formunu doldurarak, 22 Kasım 2019 tarihine kadar başvuru dosyası ile ATSO Genel Sekreterliği'ne elden veya kargo ile teslim etmesi gerektiğini bildirdi. TOBB Antalya Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Serap Kocaoğlu da yarışmanın Batı Akdeniz Bölgesi genelinde kadın girişimciliğinde başarı hikayelerini gündeme taşıyarak, örnek teşkil etmelerini sağlamak amacıyla düzenlendiğini belirtti. Kocaoğlu, "Yarışmaya, toplumsal hayata ve ülke ekonomisine fayda sağlayan tüm kadın girişimciler davetlidir" dedi. Başvurularda sektör ve büyüklük ile oda üyeliği şartının aranmayacağını belirten Kocaoğlu, "Sektör ve büyüklüğüne bakılmaksızın, Antalya, Afyon, Burdur, Isparta ilçelerinde yerleşik Türk vatandaşı ve/veya yabancı uyruklu bir veya birden fazla kişi, kurum ve kuruluş başvuruda bulunabilir/aday gösterilebilir. Başvurularda Oda üyeliği koşulu aranmayacak" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.