Farkındalık için heykellere maske

GÜNDEM 28.06.2020 - 16:35, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Farkındalık için heykellere maske

Burdur'daki Lisinia Doğa Proje Alanı'nda maske takmanın önemine dikkati çekmek için ahşap heykellerin ağızlarına maske takıldı.

haberimizvar.net- Normalleşme süreci kapsamında Lisinia Doğa Proje Alanı'nda tedbirler alınırken, ziyaretçilerin tedbirlere uyması konusunda alana uyarı levhaları asıldı. Koronavirüs salgınına karşı maske takmanın önemine dikkati çekmek için alanda bulunan ahşap heykellerin ağızlarına maske takılarak farkındalık oluşturuldu.   DİKKAT ÇEKMEK İÇİN Lisinia Doğa Proje Alanı'nda Öztürk Sarıca'nın yardımcılığını yapan Özgül Özçelik, "Maskenin bir tercih değil, kontrollü sosyal yaşamın bir gerekliliği olduğunu da hatırlatmak istedik. Bu nedenle birkaç park içerisinde yer alan heykellerimizin ağızlarına maskeler takarak ziyaretçilerimiz için maske takmanın, sosyal mesafeye dikkat etmenin önemine dikkati çekerek mesaj vermek istedik" dedi.    
Burdur'daki Lisinia Doğa Proje Alanı'nda maske takmanın önemine dikkati çekmek için ahşap heykellerin ağızlarına maske takıldı.

haberimizvar.net- Normalleşme süreci kapsamında Lisinia Doğa Proje Alanı'nda tedbirler alınırken, ziyaretçilerin tedbirlere uyması konusunda alana uyarı levhaları asıldı. Koronavirüs salgınına karşı maske takmanın önemine dikkati çekmek için alanda bulunan ahşap heykellerin ağızlarına maske takılarak farkındalık oluşturuldu.

 

DİKKAT ÇEKMEK İÇİN

Lisinia Doğa Proje Alanı'nda Öztürk Sarıca'nın yardımcılığını yapan Özgül Özçelik, "Maskenin bir tercih değil, kontrollü sosyal yaşamın bir gerekliliği olduğunu da hatırlatmak istedik. Bu nedenle birkaç park içerisinde yer alan heykellerimizin ağızlarına maskeler takarak ziyaretçilerimiz için maske takmanın, sosyal mesafeye dikkat etmenin önemine dikkati çekerek mesaj vermek istedik" dedi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.